[Žinios trumpai] Rusija pakampėse skubiai ieško propagandos aktorių: skelbia, ką reikės vaidinti ir kiek mokės  ()

Blogį paversti gėriu yra labai sunku. Bet Rusijos žiniasklaidos kanaluose tai vyksta dešimtmečiais ir karas prieš Ukrainą to nepakeis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje paskelbta apie aktorių, kuriuos planuojama įtraukti į propagandos filmavimus okupuoto Donbaso teritorijoje, verbavimą. Toks pranešimas buvo paskelbtas „Avito“ platformoje. Tiksliau, Sankt Peterburge jie ieško aktorių, norinčių dalyvauti pokalbių laidų bei trumpų reportažų filmavime.

Pačiame skelbime rašoma, kad statistai bus siunčiami į okupuoto Donbaso teritoriją, o už vieną filmavimo dieną jiems siūloma nuo 1300 rublių (apie 23 eurų). Darbdavys taip pat žada suteikti darbuotojams nemokamą pervežimą, maitinimą ir apgyvendinimą Ukrainos laikinai nekontroliuojamose Donecko ir Luhansko srityse.

„Kadangi skelbimas aktyvus, verbavimas vis dar vyksta. Apmokėjimas – nuo ​​1300 rublių per dieną. Kuo sunkesnis projektas ir kuo ilgesnis filmavimo laikas, tuo daugiau pinigų bus mokama. Reikalingi įvairaus amžiaus ir išvaizdos žmonės. Rašykite – atsakysime visiems“, – rašoma skelbime.

 

Pastebėtina, kad skelbimas apie aktorių paieškas filmuotis okupuotame Donbase buvo skubiai pašalintas, tačiau socialiniuose tinkluose išliko paskelbto darbo pasiūlymo kopija.

(5)
(4)
(1)

Komentarai ()