Ukraina siaučia – vėl super galingas ir tikslus smūgis okupantų užnugariui: galingi gaisrai ir didžiuliai sprogimai – tiesiog nušluoti orkų ginkluotės sandėliai (Video)  ()

Luhansko kovotojai tvirtina, kad Ukrainos kariuomenė smogė raketa „Tochka-U“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-28 Ukraina siaučia – vėl super galingas ir tikslus smūgis okupantų užnugariui: galingi gaisrai ir didžiuliai sprogimai – tiesiog nušluoti orkų ginkluotės sandėliai (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Socialiniuose tinkluose pasirodė vaizdo įrašai ir nuotraukos, kuriose užfiksuoti dideli gaisrai Rusijos amunicijos sandėliuose okupuotame Luhansko srities Zymohirjos mieste.

Vaizdo įraše matosi, kad sandėlyje sproginėja amunicija. Vienoje iš paskelbtų nuotraukų matyti dviejų gaisrų dūmai, todėl pranešimų autoriai teigia, kad smogta į du taikinius, esančius 3-4 km atstumu vienas nuo kito.

Vietos gyventojų teigimu, gaisrai amunicijos sandėliuose kilo apie 6 valandą ryto, iki šiol girdimi sprogimai.

Vadinamosios „LLR“ kovotojai patvirtino Zymohirjos apšaudymą. Anot jų, iš Bachmuto krypties atskriejo viena taktinio komplekso „Tochka-U“ raketa.

 

Karo ekspertas Aleksandras Kovalenko savo „Facebook“ puslapyje pažymėjo, kad artimiausios Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijos yra už 50 km nuo sandėlio, o tai gali byloti apie tolimojo nuotolio artilerijos panaudojimą.

Tikėtina, kad Ukrainos kariuomenė naudojo HIMARS arba „Tochka-U“ raketas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(1)
(45)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: