[Žinios trumpai] Kyjive situacija rimta: karo policija aptiko du slaptus naktinius klubus, įvyko reidas, jaunuoliai keliaus į karą  ()

Ukrainos saugumiečiai nustatė dvi naktimis dirbusias įstaigas, o jose – 413 komendanto valandą pažeidusių asmenų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teisėsaugos pareigūnai kartu su karinio komisariato atstovais surengė kratas Kyjivo naktiniuose klubuose. Saugumiečiai įteikė šaukimus 219 karinio amžiaus vyrų.

Savaitgalį teisėsaugos pareigūnai apsilankė 420 Kijevo įstaigų, siekdami patikrinti, ar piliečiai laikosi karinės padėties apribojimų ir komendanto valandos taisyklių. Saugumiečiai nustatė dvi naktimis dirbusias įstaigas, o jose – 413 komendanto valandą pažeidusių asmenų.

Tarp šių piliečių - daug vyrų, kurie turėtų tarnauti kariuomenėje. Dėl to 219 vyrų buvo įteikti šaukimai į karių registracijos ir įdarbinimo tarnybą.

„Taip pat policija surašė 73 administracinius protokolus pagal 178-ąjį – alkoholinių gėrimų vartojimas draudžiamose vietose, 173-ąjį – smulkus chuliganizmas, 185-ąjį straipsnius – piktybinis Ukrainos policijos administracinių nusižengimų kodekso įsakymo ar reikalavimo nepaisymas. Tokias pratybas vykdysime ir ateityje, nes kiekvienas sostinės gyventojas turi suprasti situacijos rimtumą ir suvokti vis dar tykantį pavojų iš šalies agresorės. Noriu pabrėžti, kad komendanto valandos metu griežtai draudžiama judėti mieste, išskyrus specialiąsias transporto priemones ir avarinius atvejus“, – sakė V. Vyhovskis.

(50)
(1)
(49)

Komentarai ()

Susijusios žymos: