Arestovičius patvirtino galingą sprogimą Kurske - vietiniai pašiurpę: į orą išlėkė amunicijos sandėlis, apgadinta daugybė karinių lėktuvų ir sraigtasparnių  (1)

Sprogimas Kurske apgadino daugybę karinių lėktuvų ir sraigtasparnių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Birželio 29 d., Rusijos Kursko mieste pasigirdo sprogimai ir matėsi juodų dūmų stulpas – kariniame aerodrome buvo apgadinta daugybė Rusijos karinės technikos. 

Apie tai „FeiginLIVE“ eteryje paskelbė ir Aleksejus Arestovičius.

Birželio 29-osios naktį vietiniai Kursko gyventojai netoli karinio oro uosto išgirdo galingus sprogimus, o paskui pamatė aukštą tirštą juodų dūmų stulpą. Regiono gubernatorius iš karto sugalvojo „įtikinamą“ įvykių versiją, esą, būtent, Rusijos oro gynyba numušė Ukrainos bepilotį orlaivį.

Ne visi rusai tuo patikėjo, nes tiek sprogimas, tiek gaisro dūmai liudija apie didelį incidento mastą. Visų pirma Aleksejus Arestovičius kalbėjo apie Rusijos okupantų nuostolius jų aviacijoje - buvo apgadinti jų orlaiviai ir sraigtasparniai.

 

„Staiga, tiesiai už 80 km nuo Maskvos, sprogo gynybos ministerijos raketų ir artilerijos pagrindinio departamento sandėlis, o dar ir birželio 22 d. Kurske įvyko nelaimė – kariniame aerodrome kažkas sprogo, buvo apgadinta daugybė karinių lėktuvų ir sraigtasparnių. “, – sakė biuro vedėjo patarėjas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(230)
(0)
(230)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: