[Žinios trumpai] Štai kodėl rusų kariai bijo idiotų propagandistų: parodė remontuojamą okupantų techniką ir netrukus ukrainiečiai jau žinojo šios bazės koordinates  ()

Rusija Ukrainoje vykdo ne tik karines, bet ir propagandines operacijas. Negerai, kai vienos trukdo kitoms.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-05 [Žinios trumpai] Štai kodėl rusų kariai bijo idiotų propagandistų: parodė remontuojamą okupantų techniką ir netrukus ukrainiečiai jau žinojo šios bazės koordinates  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija dislokavo remonto bazę Gorlovskio mašinų gamykloje, esančioje 15 km nuo fronto linijos. Ta vieta buvo pakankamai saugi ir Rusijos propagandistai paskelbė atvyko čia filmuoti.

Viename iš įrašų buvo matomi angarai su dešimtimis šarvuotų mašinų, įskaitant 5 tankus T-72, įvairius šarvuočius ir kitas ratines transporto priemones. Pačioje filmuotoje medžiagoje vieta nebuvo nurodyta, tačiau atvirųjų šaltinių žvalgybos specialistai greitai nustatė taikinį.

Nurodoma, kad Gorlovskio mašinų gamykla neveikia nuo 2019 m.- būta pranešimų, kad 2019-aisiais nuo sniego svorio ten įgriuvo stogas.

 

Žurnalistai pastebi, kad didžiąją dirbtuvių dalį užėmė sovietinė technika, išskyrus nežymiai apgadintą medicininės evakuacijios automobilį. 

(36)
(1)
(35)

Komentarai ()

Susijusios žymos: