[Žinios trumpai] Įpykęs Putinas pasakė vieną stipriausių kalbų, sviedė daug grasinimų Vakarams: „mes rimtai dar net nepradėjome" (Video)  (2)

Prezidentas Vladimiras Putinas ketvirtadienį metė Vakarams iššūkį pabandyti nugalėti Rusiją „mūšio lauke“ ir pareiškė, kad Maskvos įsikišimas į Ukrainą pažymėjo perėjimą prie „daugiapolio pasaulio“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-08 [Žinios trumpai] Įpykęs Putinas pasakė vieną stipriausių kalbų, sviedė daug grasinimų Vakarams: „mes rimtai dar net nepradėjome" (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sakydamas vieną stipriausių kalbų nuo tada, kai vasario 24 d. išsiuntė karius į Ukrainą, Putinas taip pat siautėjo prieš „totalitarinį liberalizmą“, kurį, anot jo, Vakarai siekė primesti visam pasauliui.

„Šiandien girdime, kad jie nori mus nugalėti mūšio lauke. Na, ką čia pasakyti? Tegul bando", – 134-ąją Rusijos puolimo Ukrainoje dieną aukštiems įstatymų leidėjams sakė Putinas.

Jis apkaltino „kolektyvinius Vakarus“ pradėjus „karą“ Ukrainoje ir pareiškė, kad Rusijos įsikišimas į šią provakarietišką šalį žymi perėjimo prie „daugiapolio pasaulio“ pradžią.

„Šis procesas negali būti sustabdytas“, – pridūrė jis.

Jis taip pat perspėjo Kijevą ir jo Vakarų sąjungininkus, kad Maskva „rimtai“ net nepradėjo karinės kampanijos Ukrainoje.

„Visi turėtų žinoti, kad rimtai dar nepradėjome“, – sakė jis.

„Tuo pat metu mes neatsisakome surengti taikos derybų, tačiau atsisakantys turėtų žinoti, kad vėliau su mumis susitarti bus sunkiau“.

 

Putinas sakė, kad dauguma šalių nenori sekti vakarietišku „totalitarinio liberalizmo“ ir „veidmainiškų dvigubų standartų“ modeliu.

„Daugelio šalių žmonės nenori tokio gyvenimo ir tokios ateities. Jiems tiesiog atsibodo klūpėti, žemintis prieš tuos, kurie laiko save išskirtiniais“, – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(43)
(-35)

Komentarai (2)