[Žinios trumpai] Rusijos Dūma skubiai šaukia neeilinį posėdį: gali būti paskelbtas karas  ()

Susikaupusioms problemoms spręsti liepos 15 d. rengiamas neeilinis Dūmos posėdis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Fedarcijos parlamento žemųjų rūmų pirmininkas Viačeslavas Volodinas liepos 11 d. įsakė surengti neeilinį Valstybės Dūmos tarybos posėdį, kuriame bus sprendžiamas klausimas dėl neeilinio Rusijos Federacijos įstatymų leidžiamosios institucijos plenarinio posėdžio surengimo liepos 15 d. 

„Susikaupė problemų, kurios reikalauja skubių sprendimų“, – miglotai rašoma pranešime.

Minėti „klausimai“ susikaupė vos per keturias dienas, kol parlamentarai atostogavo. Jau tapęs įprastu Rusijos Federacijos slapukavimas, sukėlė daugybę spėlionių, ką šį kartą V. Putino parlamentarai pateiks žmonėms. Dažniausia prognozė yra ta, kad „specialioji operacija“ bus pavadinta tikruoju vardu - „karu“ ir bus paskelbta visuotinė mobilizacija.

„Tai apskritai padės tašką „specialiajai operacijai“, kuri jau seniai nebuvo operacija, jau nuo to momento, kai „Kijevas po trijų dienų“ pasirodė neįmanoma užduotis“, – rašo tinklaraštininkas El Muridas.

 

Jis mano, kad iki savaitės pabaigos rusai bus informuoti apie masinį „patrankų mėsos rinkimą“, o privačios pramonės likučiai bus paimtos į valstybės kontrolę.

„Krentame, kaip ir anksčiau, užtikrintai ir neišvengiamai“, – reziumavo Muridas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(8)
(31)

Komentarai ()

Susijusios žymos: