[Žinios trumpai] Rusija slepia, bet po HIMARS atakų prapuolė itin aukšto rango kariuomenės vadas: jo automobilis virto pelenais  ()

Per Ukrainos ginkluotųjų pajėgų apšaudymą buvo eliminuotas vienas iš Rusijos kariuomenės vadų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-12 [Žinios trumpai] Rusija slepia, bet po HIMARS atakų prapuolė itin aukšto rango kariuomenės vadas: jo automobilis virto pelenais  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienoje iš Ukrainos sunaikintų Rusijos armijos bazių buvo aukšto rango Rusijos Federacijos karininkas. Panašu, kad jis buvo sunaikintas. Apie tai „Facebook“ puslapyje liepos 10-osios rytą paskelbė Ukrainos kariškis ir politikas Valerijus Prozapas. Tiesa, jis nepatikslino, kuriame fronto sektoriuje tai įvyko. Rusijos vado likimas šiuo metu taip pat nežinomas. Teigiama, kad į jo automobilį galėjo pataikyti raketa.

„Po HIMARS darbo viename iš katilų Maskvos kariai negali rasti savo vado. Nes jo automobilis buvo sunaikintas, kaip ir dešimtys kitų technikos vienetų“, - sakė karys.

Prozapas pažymėjo, kad Vakarų ginklai leido Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms veiksmingai sunaikinti Rusijos karinius objektus toli už priešakinių linijų. Yra žinoma apie kelių dešimčių Rusijos bazių likvidavimą per pastarąsias dvi savaites.

 

„Vadavietės, sandėliai, baterijos, okupantų technika – viskas dabar Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms prieinama“, – pabrėžė Prozapas.

(99)
(0)
(99)

Komentarai ()

Susijusios žymos: