[Žinios trumpai] Ukraina gaus grėsmingiausius savaeigius ginklus pasaulyje: ekspertas įvertino „Archer“ efektyvumą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2022-07-16 10:40
nuu nezinau. prancuzu ta pusiau automatine "cezar" atrodo daug lankstesne naudojime ir operatyvesne. cia kazkoks griozdas. tas greitis "per minute" salyginis. paskaiciuoja tegu kokiu 50 suviu serija greiti kai reikia naudot ivairaus tipo saudmenis svediska nebent tik apsaugota geriau nuo sakykim uzpuolimo pestininkais ar snaiperiu veikimo metu.
Siguas 2022-07-16 19:09
Čia pilnai automatinė greitai važiuoja, greičiausiai šaudo, paruošiama šaudymui ir greičiausiai palieką dislokacijos vietą. Tai labai svarbu kai priešas turi antibatarėjinius radarus. Su ta velkama 777 britu haubica nespėsi pabėgti išsovus kai gausi atgal, o Archer jau ir pėdos bus ataušusios.
AAA000 2022-07-17 08:31
tai cia suprantama. bet automatika ribota buna soviniu laikymo aspektu ir susprogdint lengviau. ta amerikieciu velkama tai seniena. as lyginu su prancuzu. arba ta "zuzana" ar kaip ten vadinasi. svedai kure manau savo salygoms. Ukraina labiau lygumos ir laukai. prancuzai kure dykumoms. o kaip taiklumas ir jei reikia staigiai perorientuot - jei pasikeite taikiniu vieta. arba keli. arba judantys. nejudancius tai visi gudrus sprogdint... pusiau automatines zmogus gali det skirtingo tipo uztaisus. ar privezt kita masina. automatinese tas sudetinga - tokie mechanizmai sveria, stringa pvz nuo smelio. arba reikia labai brangiu sviediniu - kas nebeduoda ekonominio efekto. jei tu saudysi i rusu sauktinius su kalasnikovu ir sugedusiais maistpakiais, soviniais po 25k€ vienetas - tai karo nelaimesi irgi. tiesiog parduos ukrainieciai sali vakarams uz smagu pasaudyma... dabar viskas kabo ant vertybiu gynimo ir KOLKAS dykai. bet paskui prasides - "susimokek". o trecdali salies sugriove jau ruskiai... as nemanau kad ibetonavimus paima irgi, kaip saudmenu sandelius lauke... na kai bus ginybine karo faze is ruskiu puses.
immortallt 2022-07-17 11:10
Ukrainiečiai NATO už sunaudotus šovinius ar gautą sunaikintą techniką nieko nemokės. Mokės tik už tai, kas po karo liks sveika ir norės tai pasilikti.