[Žinios trumpai] Vokietijos prekybos gigantas „Lidl“ pradeda prekybą elektromobiliais, kaina vos 13 000 eurų: ką gausite už tokią sumą  (3)

Prekybos tinklas „Lidl“ savo klientams suteikia galimybę įsigyti ar išsinuomoti elektromobilį „Elaris Finn“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip jaustumėtės išėję iš prekybos centro nusipirkę duonos, kiaušinių ir elektromobilį? Ne, tai ne pokštas ar reklaminis triukas. Gerai žinomas prekybos tinklas „Lidl“ išskirtinai Vokietijoje suteikia pirkėjams galimybę įsigyti arba išsinuomoti kinišką elektromobilį „Elaris“. Tiesa, tai vyksta ne parduotuvėje. Norėdamas įsigyti elektromobilį, klientas turi pateikti transporto priemonės užsakymą per oficialią „Lidl“ programėlę plus.

Už „Elaris Finn“ teks sumokėti beveik 13 tūkstančių eurų. Tačiau „Lidl“ leidžia išsinuomoti minėtą modelį už 222 €/mėn. Tiesa, yra papildomų sąlygų - viršutinė rdos riba metams yra 10 000 km, o ją viršijęs nuomininkas mokės nuo 0,19 € iki 0,39 € už papildomą kilometrą.

Elektrinis 48 arklio galių „Elaris Finn“ yra gaminamas Kinijoje ir yra tik 2871 mm ilgio, 1563 mm pločio ir 1568 mm aukščio. Jų 32 kWh baterija suteikia jam 300 kilometrų įveikiamą tarp įkrovimų, o didžiausias greitis siekia 115 km/val. 30 kW įkrovimo stotelė gali įkrauti „Elaris Finn“ iki 100% greičiau nei per valandą. „Elaris Finn“ yra pigus ir kuklus, bet jame yra oro kondicionierius, pastovaus greičio palaikymo sistema, LED priekiniai žibintai ir navigacijos sistema.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(57)
(5)
(52)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: