[Žinios trumpai] Ždanovas: „Vokietija taip vožė Ispanijai, kad visa Europa tupi krūmuose“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Gintarinis 2022-07-16 16:28
O jeigu rusai užpultų Lietuvą, ar galėtų lietuviai atsišaudyti vokiškomis haubicomis, ar reikėtų gauti Vokietijos leidimą?
P69 2022-07-16 17:10
Manau, kad tokiu atveju nelabai jau kažkam ir berūpėtų, nes ginklai kaip ir vietoje. O šiuo atveju tiesiog jog neleidžia tai sakytų,jog dėl Vokietijos technologijų nenori leisti tiekti ginkus. Nežinau ar yra kažkokios sutartys pasirašytos, nes kiek žinau jeigu mes norėtume kam nors parduoti Pzh2000, turėtume dar vokiečių atsiklausti ar leidžia, o jie pažiūrėtu kam ten parduoti norime ir panašiai.
lizunas 2022-07-17 01:55
Ispanai atidavinėt norėjo nurašytus(remonto reikalaujančius), tipo Ukraina imkit susiremontuokit. Bet Vokiečiai pasakė ne, nes Ukraina neturi specų, tuo labiau remonto dirbtuviu tai technikai.
AAA000 2022-07-17 07:54
man irgi panasiau i tai - nenori susimaut vokieciai kaip "gamintojai" nevaziuojancio slamsto. nes ten popieriniai tankai panasu - is ispanu kariautojai tik su spagom ir sarvais nebent... sakykim lenkai sita pastoviai akcentuoja - ju siunciami tai vaziuoja bent ir net kai kada issauna panasu gali but prestizo klausimas ir tiek. vokieciam cia labai svarbu. cia net NATO svarbu - susimaus reputacija kaip aljansas... vokieciai tiesiog maskuoja tiketina problema. ukrainieciai tikrai netyles, jei gaus slamsta. made in doicland...
vanduo4 2022-07-17 13:26
- Nepamirškit, kad karus laimi ne armijos, o ekonomika. Tuo labiau tų ginklų Ukrainai kol kas pilnai užtenka - rusai jau turi aprūpinimo probelmų; - Tad Vokietija visais būdais bando išvengti tiesioginio konflikto su Rusija, kol susitvarkys savo energetinius reikalus. Tuo labiau, Vokietija yra didžiausia EU ekonomika, ir jeigu ji pradės buksuoti, visas EU eksportas į Vokietiją ir iš jos pradės buksuoti; - Įdomu kodėl niekas nekalba jog Vokietija patvirtino didžiulę finansinę paramą Ukrainai?