[Žinios trumpai] „Suvyniojo, kaip mumiją“: Rusijos kariuomenėje didžiulis skandalas – du karininkai iki mirties sumušė kareivį iš Buriatijos  ()

Rusijos įsibrovėliai terorizuoja ne tik Ukrainos gyventojus, bet ir vieni kitus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainoje kariaujančioje Rusijos Federacijos okupacinėje armijoje – garsus skandalas. Du pareigūnai žiauriai sumušė karį iš Buriatijos.

Apie tai, kas nutiko, kario žmona rusų okupantui papasakojo per telefoninį pokalbį, kurį pasiklausė Ukrainos žvalgyba. Šią istoriją ji sužinojo iš mirusio buriatų kario motinos.

Sprendžiant iš pokalbio, buvo stipriai sumuštas buriatų tautybės karys, kuris iš Ukrainos sugrąžintas motinai cinko karste. Sumušimų pėdsakus rusų kariai bandė paslėpti aprišdami velionį.

„Prieš mėnesį atvežė mirusį vyrą, kilusį yra iš Buriatijos. Jo motina sako, kad norėjo jį nuplauti, perrengti, paguldyti į karstą. O jis buvo visas sutvarstytas, kaip mumija. Praėjo mėnuo. Atvažiavo draugas iš armijos: pasibaigė kontraktas. Atėjo pas buriato motiną ir pasakė, kad du jo dalinio karinikai jį nužudė. Jis buvo mirtinai sumuštas“, – telefonu pasakojo okupanto žmona.

 

Ji patikslino, kad dabar velionio šeima siekia teisybės. Visų pirma, jie atkas kūną, kad galėtų atlikti nepriklausomą ekspertizę ir perduoti bylą karinei prokuratūrai.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(79)
(2)
(77)

Komentarai ()