[Žinios trumpai] Nutekėjo garso įrašas iš konfidencialaus 41-osios armijos vado susitikimo su karininkais: „esame kaip sumušti šunys, negalime trauktis“ (Video)  ()

Viename esminių įrašo fragmentų – Rusijos 41-osios armijos vado pareiškimas apie V. Putino gebėjimą įsakyti okupantams trauktis iš Ukrainos teritorijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Radio Svoboda“ žurnalistai paskelbė įrašą iš konfidencialaus susitikimo. Rusijos Federacijos 41-osios armijos vadas pulkininkas Olegas Korotkevičius susitiko su 35-osios motorizuotosios šaulių brigados rusų kariškių šeimomis iš Aleysko (Altajaus, Rusija). Jo metu Rusijos vadovybės atstovas pranešė apie Rusijos kariuomenės nuostolius, ir taip pat pripažino, kad rusai negali sau leisti palikti Ukrainos teritorijos „kaip sumuštas šuo“.

Leidinio medžiagoje pažymima, kad įrašo fragmentą žurnalistai gavo iš savo šaltinio Ukrainos žvalgyboje. Viename esminių įrašo fragmentų – Rusijos 41-osios armijos vado pareiškimas apie V. Putino gebėjimą įsakyti užpuolikams pasitraukti iš Ukrainos teritorijos: jo nuomone, dabartinėmis sąlygomis Rusijos Federacijos bėgimas atrodytų gėdingas ir nepriimtinas.

„Galbūt mūsų prezidentas, kalbant tarp mūsų, rytoj per televiziją pasakys: taip, štai, aš nusprendžiau sustabdyti specialią karinę operaciją? Gal? Galbūt. Jis yra vyriausiasis vadas. Žinoma, gali. Tiktai kas gaunasi – viskas kas buvo padaryta, viskas veltui?... Nes mūsų valstybė, kaip sumuštas šuo, turės iš ten pasitraukti, suprantate. Mes negalime to sau leisti, kad ir kaip būtų sunku“, – gąsdino rusų šeimas greitu ukrainiečių nacionalizmo atėjimu į Rusijos teritoriją karo sustabdymo atveju.

 

Be to, anot Rusijos 41-osios armijos vado, Rusijos Federacija kariauja Ukrainos teritorijoje „su visu NATO bloku“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(63)
(4)
(59)

Komentarai ()

Susijusios žymos: