[Žinios trumpai] Latvija nesiterlios: palaikai Rusijos karinę agresiją - netenki Latvijos pilietybės (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Giedriax 2022-07-22 23:13
Čia kai kuriems forumiečiams problemos su teksto suvokimu ar kaip? Paryškinau svarbiausią savo citatos mintį. Taigi ką aš noriu pasakyti: mes negalime įlįsti į kitų žmonių galvas ir sužinoti ką jie galvoja. Todėl reikia žiūrėti į tai, kaip žmogus elgiasi ir kokie yra žmogaus veiksmai. Jei žmogus daro įstatymais neleidžiamus veiksmus tai tokį žmogų reikia sustabdyti ir bausti. Viskas paprasta ir aišku. (taip, ženkliukų nešiojimas yra uždraustas nes tai yra nacizmo ir komunizmo simbolių demonstravimas). Kitas variantas: žmogus nedaro nieko blogo ir jokių įstatymų nepažeidinėja. Tokį žmogų reikia bausti? Jei žmogui patinka Hitleris, bet jis ir toliau nieko blogo nedaro, tai už ką bausti? Jis juk savo veiksmais jokio įstatymo nepažeidė. Žodžiu nežinau kaip dar paprasčiau paaiškinti tai ką norėjau pasakyti, čia tiesiog baziniai teisės principai ir tiek.
Benediktas 2022-07-22 23:35
Tau reikėtų pasidomėti, kas yra priešo propaganda. Taip pat kad gali būti tam tikrais atvejais taikoma teisinė atsakomybė už melą. P.S. propogandistas visada bus už propogandos legalizaciją.
P69 2022-07-23 01:02
Tai jeigu patinka, tegul patinka, bet jeigu viešai aukštins, kad Hitleris teisingas žmogus tai čia bus nuomonė? Nuomonė, kad Hitleris teisingai su žydais pasielgė ar kaip? Putinas teisingas žmogus, teisingai elgiasi Ukrainoje. Čia mano nuomonė. Ir taip pat ką Benediktas paminėjo, tarkim mano nuomone karą pradėjo Ukraina. Rusija neturėjo pasirinkimo ir todėl pradėjo dar prieš Ukrainai užpuolus Rusija. O Rusija nežudo civilių, ji ne tokia. Čia mano nuomonė. Tokia tinka taip? Neskamba tai kaip palaikymas? Mano nuomone Holokausto nebuvo. Mano nuomone civiliai Ukrainoje nemiršta, čia patys ukrainiečiai į savus šaudo. Gaunasi, kad jeigu tavo nuomone tai jokie įstatymai nebegalioja? Laukinė laisvė prie gero taip pat nepriveda. Niekas ir nesako ten kaip Kinijoje ar Šiaurės Korėjoje suvaržyti, bet yra tam tikros ribos. Mano nuomone juodaodžiai per kvaili būti prezidentu. Galima tų nuomonių prigalvoti įvairiausių... Ir čia aš dar labai gražiai tas nuomones parašau:)
Giedriax 2022-07-23 01:44
(reikšti nuomonę, skleisti propagandą, pažeidinėti įstatymus ir t.t.). Jei tai, ką parašei iš tikro yra tavo nuomonė, kas aš toks kad tave smerkčiau anksčiau laiko? Malonu kad nebijai pasakyti ką galvoji, aš palaikau kiekvieno žmogaus žodžio laisvę, kol ta žodžio laisvė telpa į įstatymų rėmus. Natūralu, kad mūsų nuomonės nesutampa. Pasaulyje yra 8mlrd. žmonių ir 7999999999 žmonės turi skirtingą nuomonę nei tu. Kai kurios nuomonės turi daugiau skirtumų, kitos mažiau, bet pasaulyje nesurasi dviejų identiškai mąstančių žmonių.
Benediktas 2022-07-23 07:53
Giedriax nori prakišti savo įsivaizdavimą, kad meluot viešai galima, pateikiant tai, kaip savo nuomonę. Ir tipo - „aš baltas, aš švarus, manęs nepagausit. Ir dar liežuvį iškiša bei rodo ragus. Na na nana na“. Taip pakišant galima būtų „legaliai“ meluot, ane? Dar galima pabandyti save įtikinti - čia aš nemeluoju, čia aš taip tipo galiu manyti, nes manyti galima bile ką, kad disonanso mažiau sau būtų. Nepaeis taip.
AAA000 2022-07-23 08:40
dar ir skaiciuot nemoki... ne 7999999999 zmones turi skirtingas nuomones. toks zmogus tik vienas = tai butent tu. ir tu TIK galvoji, kad tavo nuomone skirtingta, nes tik tu nesugebi ilist i kitu galvas (cia dar viena tavo - mano manymu visiskai kvaila nuomone ) as pvz sugebu ta tam tikru laipsniu, ka tu laikai tik "savo nuomone" net zinau kruva profesiju, kurie uz tai pinigus gauna (tame tarpe ir is taves), kad i galvas landzioja