[Žinios trumpai] „Nieko panašaus dar nematėte!“ Rusai taip visus užkniso, kad žydai vienijasi su musulmonais ir eina į karą (Video)  ()

Internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame žydas ir musulmonas iš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų slepiasi apkasuose nuo Rusijos okupantų artilerijos ugnies.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Socialiniuose tinkluose diskutuojama apie netikėtas Rusijos kariuomenės invazijos pasekmes, kurių aptarime aktyviai dalyvauja visi Ukrainos gyventojai. Filmuotą medžiagą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

„Jūs niekada nieko panašaus nematėte. Musulmonas modžahedas ir IDF kariuomenės kareivis slepiasi toje pačioje tranšėjoje. Įsivaizduokite, kaip rusai mus prispaudė, jog musulmonai ir žydai vienijasi, kad nužudytų užpuolikus. Įsivaizduokite kaip? Tačiau jie padarė klaidą: rusai nori nužudyti, bet nužudys juos“, – vaizdo įraše pasakoja kovotojai.

 

Socialinių tinklų vartotojai pastebi, kad žydų ir musulmonų konfrontacija turi ilgą istoriją, tačiau Rusijos okupacinių pajėgų invazija gali sutaikyti net senus priešininkus dėl bendros Ukrainos pergalės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(178)
(1)
(177)

Komentarai ()

Susijusios žymos: