Alesia Batsman patarė visiems rusams ruoštis neišvengiamam pralaimėjimui ir jau pradėti prašyti ukrainiečių atleidimo  ()

„Ruoškitės Rusijos pralaimėjimui. Jei dar to nesupratote, gaila, tada jums bus šokas. Geriau jau dabar pratinkitės prie šios minties ir patartina: pradėkite prašyti atleidimo“, - sakė Alesia Batsman.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistė ir Dmitrijaus Gordono žmona Alesia Batsman laidoje „Batsman antradienis“ eterio metu atsakė į svarbius klausimus, susijusius su Ukrainos ir Rusijos karu. Buvo kalbama apie neišvengiamą Rusijos Federacijos pralaimėjimą ir žlugimą, taip pat apie tai, kad rusams jau dabar reikia pradėti atgailauti prieš ukrainiečius. Postūmis šiai temai buvo arogantiškas, aiškiai proputiniško Rusijos žiūrovo, klausimas: „Kai jūsų valstybė pralaimės, jūs su vyru liksite ten (Ukrainoje – red.) ar tuoj pat važiuosite į Europą?“.

Į šį klausimą Alesia Batsman atsakė nepaprastai ramiai ir užtikrintai:

„Ukraina nepralaimės. Ji negali pralaimėti. Ji jau laimėjo, ir visas pasaulis tai pripažįsta. Putinas susilpnėjo, apsiskaičiavo, jam nepavyko užkariauti Ukrainos ir, juolab, pasaulio. Jo supratimu, Ukrainos užkariavimas yra viso pasaulio užkariavimas, ir šiandien mūsų šalis yra kaip skydas visam civilizuotam Vakarų pasauliui“.

Žurnalistė pastebėjo, kad Rusijoje, ypač Putino aplinkoje, atsiranda vis daugiau žmonių, kurie supranta, kad karalius nuogas, ir jau reikia ieškoti naujo šeimininko. „O kas toliau? Ir kaip iš viso šito išsisukti? Kaip nepatekti į teisiamųjų suolą Hagoje?“, -  ištarė Batsman.

Tada ji  kreipėsi į rusus, ištardama: „Ruoškitės Rusijos pralaimėjimui. Jei dar to nesupratote, tada gaila, tada jums bus šokas. Geriau jau dabar pratinkitės prie šios minties ir patartina: pradėkite prašyti atleidimo“.

 

Laidos metu vedėja prisiminė, kad karas Afganistane buvo postūmis SSRS žlugimui. Tai buvo didelė Sovietų Sąjungos klaida, nes po to atėjo sankcijos, ekonomikos žlugimas ir energijos kainų kritimas, dėl kurių žlugo komunistinė imperija. Šiandieninė Rusija taip pat pasmerkta žlugimui, tiksliau, net ne pasmerkta, o jau šuoliais artėja prie savo irimo. Ir viskas vyks daug greičiau nei devintojo dešimtmečio pradžioje.

„Rusijos ateitį matau jos subyrėjime. Manau, kad jos neliks su šių dienų sienomis“, – užtikrintai pareiškė Alesia Batsman. „Yra daug teritorijų, kurios kažkada buvo neteisėtai aneksuotos, kurios buvo užimtos gudrumu, karais, jėga, pinigais, kyšininkavimu... O ten gyvenantys žmonės laukia to momento, kai Rusijos centrinė valdžia bus tiek susilpnėjusi, kad jie galės siekti nepriklausomybės.“

 

Tada ji pridūrė, kad šiuo metu vyksta ne tik energijos kainų kritimas, bet daug daugiau. Daugelis šalių jau žengia link Rusijos naftos ir dujų atsisakymo, nes pati Rusija ėmė tai naudoti kaip šantažo įrankį. Ir visa tai tik paspartins Putino režimo žlugimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(206)
(5)
(201)

Komentarai ()

Susijusios žymos: