Tai bus galas Rusijai: Putinas jau turi planą, kaip įvesti visišką žmonių kontrolę, modelis išbandytas Pietų Osetijoje ir Donbase - veikia puikiai (Video)  ()

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas savo šaliai ruošia labai liūdną likimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rašytoja Julija Latynina mano, kad Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas ruošiasi Rusiją paversti panašią į Pietų Osetiją ar LLR/DLR (Luhansko Liaudies Respublika/Donecko Liaudies Respublika).

Rusija nelaimės karo prieš Ukrainą. Tam nėra išteklių. Norėdamas išlikti valdžioje, Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas savo šaliai ruošia labai liūdną likimą.

Rusų žurnalistė ir rašytoja Julija Latynina apie tai kalbėjo, duodama interviu „Populiari politika“.

„Siekdamas užkariauti Ukrainą, jis išnaudojo jau visus resursus. Fiziškai jų nėra. Patrankų mėsa, kurią jis tieks, bus puikus HIMARS taikinys", – užtikrintai pareiškė Latynina.

Dabar, jos žodžiais, pagrindinė diktatoriaus užduotis – išlaikyti savo „nepralaimėjimą“ jo pradėtame kare. Ir jis to pasieks, paversdamas Rusiją Šiaurės Korėja arba „LLR/DLR“.

„Žmonių skurdas Putinui yra nepaprastai naudingas, nes leidžia įvesti visišką šių žmonių kontrolę. Putinas pirmą kartą šį modelį išbandė Pietų Osetijoje. Kur liko visiški skurdžiai. Protingiausi pabėgo iš Pietų Osetijos, o kvailiausiems liko tik viena veikla – sėdėti apkasuose, nekęsti gruzinų „fašistų“ ir gauti kažkiek pinigų. Tokį patį modelį jis išbandė ir kiek didesniu mastu Donbase. Paaiškėjo, kad šis modelis puikiai veikia. Žmonės, kurie terorizuojami, iš kurių viskas atimta, kurie nieko neturi, labai myli savo viršininkus ir tiki, kad jie juos saugo nuo ukrainiečių „fašistų“. Putinas dabar bando išplatinti šį Rusijos donbasizacijos modelį visoje Rusijoje“, – sakė Latynina.

 

Ji įsitikinusi, kad Vakarai niekaip nekovos su šia padėtimi, nes naudinga paversti Rusiją technologiškai ir ekonomiškai atsilikusia valstybe. Niekas nepadės rusams išsivaduoti iš šios apgailėtinos padėties, išskyrus juos pačius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(2)
(53)

Komentarai ()

Susijusios žymos: