[Žinios trumpai] Pentagonas ką tik paskelbė nuosprendį Putinui: „įvykis sukels didžiulį politinį ir psichologinį šoką Rusijoje“  ()

Publicistas Andrejus Piontkovskis kalbėjo apie nepavydėtiną Rusijos prezidento likimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV gynybos sekretorius Lloydas Austinas pareiškė, kad karo veiksmai Ukrainoje yra lemiamoje stadijoje, ir paragino NATO šalis tęsti ilgalaikę paramą Ukrainai. Tai yra nuosprendis Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui.

Tokį požiūrį „24 kanalo” eteryje išsakė politologas ir publicistas Andrejus Piontkovskis.

„Naujausias Lloydo Austino pareiškimas yra lemtingas (Putinui – red.). Tai reiškia, kad Ukrainos kariuomenė bus aprūpinta viskuo, ko reikia kontrpuolimui. Ir jau maždaug rugpjūčio pabaigoje galime tikėtis Chersono išsivadavimo.

„Įvykis sukels didžiulį politinį ir psichologinį šoką Rusijoje“, – sakė analitikas.

Eksperto teigimu, kai Rusijos kariuomenė praras Chersoną, tai paskatins Rusijos žmones suprasti, kad karas Ukrainoje jau pralaimėtas.

Komentuodamas gandus apie pasikėsinimą į Rusijos Saugumo Tarybos sekretoriaus Nikolajaus Patruševo gyvybę, analitikas patvirtino savo požiūrį apie neramią situaciją Kremliuje.

 

„Žmonės ten (Kremliuje – red.) ne visi išprotėję, jie supranta, kad karas pralaimėtas. Jei jiems kilo kokių nors abejonių, tai šiandien L. Austinas tiesiog įkalė vinį į jų karstą. Visi šie paslaptingi dingimai, žmogžudystės... Visa tai tiesiog žlugs po Chersono išvadavimo“, – sakė A. Piontkovskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(305)
(7)
(298)

Komentarai ()

Susijusios žymos: