[Žinios trumpai] Lavrovo interviu sukėlė tikrą audrą: išsakytos mintys tiksliai atitinka Ribentropo žodžius apie Antrojo pasaulinio karo pradžią (Video)  ()

Duodamas interviu Kremliaus propagandistei Margaritai Simonian, Rusijos užsienio reikalų ministras Lavrovas pasakė, kad sužinojęs apie Rusijos kariuomenės invazijos į Ukrainos teritoriją pradžią, jis pajuto „palengvėjimą“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete tai sukėlė tikrą audrą, dar daugiau – internautai prisiminė, kad nacistinės Vokietijos užsienio reikalų ministras Ribentropas irgi yra sakęs, kad „specialioji operacija“ buvo neišvengiama, ir kad jai prasidėjus irgi „pajuto palengvėjimą“.

„Duok Dieve, kad Lavrovas tą patį lengvumą pajustų kartuvėse. Ribentropas ten kabaldavo 18 minučių“, – pakomentavo vienas internautas. Nacistinės Vokietijos užsienio reikalų ministras buvo pakartas 1946 m. spalio 16 d.

 

Interneto komentatoriai taip pat prisiminė ir Irako lyderio Saddamo Husseino, kuris taip pat baigė savo gyvenimą kartuvėse, likimą. Jo režimas pradėjo byrėti, kai 1990 m. rugpjūtį Irako kariuomenė įsiveržė į Kuveitą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(78)
(4)
(74)

Komentarai ()

Susijusios žymos: