[Žinios trumpai] Fantastiška naujiena! Ukrainos specialiosios pajėgos tiesiog siaučia - įvyko galingas sprogimas, netoli Melitopolio susprogdintas strategiškai svarbus geležinkelis  ()

Novobogdanivkoje yra svarbus geležinkelio mazgas, nes jis atveria kelią trimis kryptimis - į Chersoną, į Zaporožę ir į Berdianską.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naktį prie Melitopolio buvo susprogdinta geležinkelio linija, kuria rusų įsibrovėliai gabena šarvuotą techniką ir karius. Liudininkai socialiniuose tinkluose skelbė nuotraukas, kuriose matyti, kad sprogimas padarė didelę žalą.

Tinklaraštininkas iš Donbaso „Necro Mancer“ savo puslapyje socialiniame tinkle „Twitter“ nurodė vietą, kur buvo įvykdytas sabotažas Rusijos armijos užnugaryje – Novobogdanivkoje, 20 kilometrų į šiaurę nuo Melitopolio.

Nurodoma, kad okupantai galės greitai atitaisyti žalą tik tada, kai suras remonto komandą, o tai gali būti problema. Žurnalistams pavyko išsiaiškinti, kad apie pirmą valandą nakties Melitopolio gyventojai išgirdo sprogimus. Jie skambėjo beveik kiekviename miesto rajone ir gretimuose kaimuose. Gali būti, kad dirbo Ukrainos specialiųjų operacijų pajėgos.

 

Novobogdanivka yra svarbus geležinkelio mazgas, atveriantis kelią trimis kryptimis - į Chersoną, į Zaporožę ir į Berdianską.

(85)
(0)
(85)

Komentarai ()

Susijusios žymos: