[Žinios trumpai] Paskelbtas įsakymas parodė Rusijos planus rudeniui - jau aišku, ar Putinas galvoja baigti karą  ()

Skrydžiai rudenį atnaujinti nebus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos transporto ministerija prognozuoja, kad pietiniai oro uostai, uždaryti nuo plataus masto invazijos į Ukrainą pradžios, rudenį nebus atidaryti.

Apie tai, remdamasis ministerijos ataskaita, praneša rusiškas „Vedomosti“ leidimas.

Ataskaitoje agentūra įvertino nuostolius, patirtus dėl Pietų Rusijos oro uostų uždarymo. Remiantis prognozėmis, aviakompanijos neteko 19 mln. keleivių, o tai yra beveik penktadalis 2022-aisiais Rusijos kompanijų planuotų oro susisiekimo apimčių.

Agentūra prognozuoja, kad pietiniai oro uostai, uždaryti nuo karo pradžios, rudenį neatsidarys.

Skrydžių draudimas Rusijoje: ką reikia žinoti

Pirmą kartą sprendimą apriboti skrydžius Federalinė oro transporto agentūra priėmė prieš visapusišką invaziją į Ukrainą. Skrydžiai į daugelį Pietų Rusijos oro uostų laikinai apriboti nuo 2022 m. vasario 24 d. 03:45 Maskvos laiku.

 

Vėliau Federalinė oro transporto agentūra ne kartą pratęsė draudimą skrydžiams palei sieną su Ukraina. Dabar apribojimai pratęsti iki 2022 m. liepos 30 d.

Iš viso skrydžių apribojimas palietė 11 oro uostų. Draudimas keliauti lėktuvu galioja Rusijos miestų: Anapos, Belgorodo, Briansko, Voronežo, Gelendžiko, Krasnodaro, Kursko, Lipecko, Rostovo prie Dono, Elistos oro uostuose, taip pat okupuotoje teritorijoje esančio Simferopolio miesto oro uoste.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(5)
(35)

Komentarai ()