Rusijos Federacija nedelsdama smogs taktinį branduolinį smūgį, jei NATO įsikiš į karą Ukrainoje – tai numatyta Kremliaus karo doktrinoje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

P69 2022-07-28 18:13
Na taip, būtų galima nužudyti nepatinkančių valstybių politikus. Pvz:. Koks Lietuvos politikas aršiai kritikuoja Rusija ir Putina. Ir paiima ir nužudo jį, koks samdomas turintis kokios valstybės iš ES pasa. Gali remti kokius ekstremiztus nelegaliais ginklais, apmokymais, pinigais ir t.t., kurie darytu teroristinius išpuolius, šturmuotu vyriausybes ar nepatinkančius politikus nužudytų. Yra kaip skaudžiai įgelti vakarams ir be tiesioginio karo. Pavyzdžiui, nemažai iš Vokietijos neonacių apmokė karo pagrindų Rusijoje, kaip naudotis ginkluote ir t.t. Manau galima apmokinti ne tik pačioje Rusijoje, bet ir kokioje "stotelėje" valstybėje kur visi susirinktų, kuri būtų gana korumpuota, pakankamai lengvai į ją tekėtų ginklų kontrobanda ir būtų Europos žemyne. Gal kokia net Serbija sakyčiau.
iPienius 2022-07-28 19:01
seniai nato valstybiu kariai dalyvauja kare. pirmiausiai yra tarptautinis legionas, o priimant sprendimus tikrai yra pvz buvusiu Jav generolu, kurie sedi su visa UA vadovybe ir priimineja sprendimus. taip kad tokie grasinimai nieko nereiskia.