Ekspertas: „Vienoje srityje Rusija muša visus rekordus – per visą istoriją nei viena kariuomenė nei viename kare nėra pasiekusi tokio rezultato”  ()

Rusijos okupacinės armijos invazija į Ukrainą Rusijai virto karine katastrofa.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-01 Ekspertas: „Vienoje srityje Rusija muša visus rekordus – per visą istoriją nei viena kariuomenė nei viename kare nėra pasiekusi tokio rezultato”  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per 5 karo mėnesius per kautynes ​​Rusijos kariuomenė Ukrainos teritorijoje prarado 952 karininkus, o tai yra absoliutus šiuolaikinių karų rekordas. Tai pareiškė „Informacinio pasipriešinimo“ grupės koordinatorius, karo ekspertas Aleksandras Kovalenko (rašo slapyvardžiu Evil Odessit). 

Skaičiavimas atliktas remiantis atvirais šaltiniais, kurie publikavimo metu patikimai patvirtino kariškių žūtį, paskelbus oficialius duomenis Rusijos žiniasklaidoje ir socialiniuose tinkluose.

Savo puslapyje socialiniame tinkle „Facebook“ jis pažymėjo, kad jokia kita pasaulio armija per jokius šiuolaikinius karinius konfliktus per tokį trumpą laiką neprarado tiek generolų, pulkininkų ir kitų vyresniųjų vadovų.

„Per 5 karo Ukrainoje mėnesius Rusijos kariuomenė prarado 952 karininkus. Ir tai yra antirekordas! Nė viena kariuomenė pasaulyje, nei viename iš šiuolaikinių konfliktų, dar nėra praradusi tiek generolų, pulkininkų ir kiti karininkų per tokį trumpą laiką. Ir tai dar ne riba!“ - rašo Kovalenko.

 

 

Ekspertai sutaria, kad Rusijos okupacinės armijos invazija Rusijai virto karine katastrofa. Liepos 31 d.,  Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo duomenimis, per 5 karo mėnesius Rusijos kariuomenė neteko daugiau nei 40 000 karių, dar kelios dešimtys tūkstančių buvo sužeista.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(162)
(2)
(160)

Komentarai ()