[Žinios trumpai] „Tai yra labai rimtas signalas“, – Zelenskio pareiškimą apie derybas su Rusija be Putino pakomentavo Olegas Ždanovas  (1)

Olegas Ždanovas teigė, kad Volodymyro Zelenskio žodžiai apie derybas be V. Putino yra aiški užuomina Kremliaus „bokštams“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tai yra signalas“, – V. Zelenskio pareiškimą apie derybas su Rusijos Federacija be V. Putino komentavo Olegas Ždanovas.

„Tai yra absoliučiai teisinga užuomina, o man labai teigiamas signalas, kurį jie pagaliau pradėjo suprasti dėl Bankovos g. (V. Zelenskio biuras): mes niekada nesutarsime su V. Putinu“, – sakė ekspertas interviu Vadimui Gerasimovičiui, „Politeka Online“ kanale.

O. Ždanovo teigimu, V. Putinas į derybų procesą eis tik su savo sąlygomis. Jis niekada nė trupučio nenusileis.

„Tai yra užuomina ir akstinas Kremliaus „bokštams“ kalbant apie tai, kad per mūsų pokalbius Rusija turi galimybę leistis į derybas su Vakarais, suprantate? O jei pasakysime, kad esame paruošę derybų procesą, bet be V. Putino, tai reiškia, kad esame pasirengę deryboms su naujuoju politiniu elitu, o naujasis politinis elitas yra naujas politinis kursas Rusijos Federacijoje“, – aiškino karo ekspertas.  

Tada jis pridūrė, kad naujoji Kremliaus vyriausybė turi galimybę pradėti derybų procesą su Vakarais nuo nulio. Natūralu, kad su kompromisais ir nuolaidomis, bet su švariu lapu.

 

„Tai taip pat aiški žinia Vakarų elitui, ne tik Kremliaus „bokštams“, – siūlė laidos vedėjas.

„Kiek suprantu, Vakarų elitas tai žino. Žinoma, mūsų vadovybė mėgsta žaisti savo slaptus žaidimus, kartais net Vakarų partnerių nenaudai. Tačiau kai tokie pareiškimai yra atviri, manau, kad jie yra visiškai suderinami su mūsų Vakarų partneriais“, – sakė Olegas Ždanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(88)
(0)
(88)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: