[Žinios trumpai] Ukrainos žvalgyba perėmė konfidencialų Rusijos pasiūlymą Turkijai: Rusija pradeda klastingą žaidimą  ()

Rusija tikisi iš Turkijos paramos sankcijoms apeiti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija laukia Turkijos pagalbos apeinant sankcijas. „The Washington Post“ praneša, kad, anot šaltinių, Ukrainos žvalgybai pavyko perimti pasiūlymą, kurį Rusijos pusė išsiuntė Turkijai prezidentų susitikimo Sočyje išvakarėse.

Rusijos Federacija prašo Turkijos duoti leidimą išpirkti dalį naftos perdirbimo gamyklų ir terminalų. Ateityje tai veiksmingai slėps naftos kilmę ir Rusijos naftą parduos kaip turkišką. Dėl šio žingsnio Rusija galės apeiti sankcijas ir embargą.

Rusija prašo suteikti teisę Rusijos finansinėms struktūroms naudotis valstybinių Turkijos bankų paslaugomis, taip pat atverti pramonės įmonėms galimybę dirbti Turkijos laisvosiose ekonominėse zonose.

 

Leidinio teigimu, Turkija nėra pasirengusi duoti oficialaus leidimo ir sutikti su Rusijos Federacijos pasiūlymais. Jai tai išprovokuoja antrinių sankcijų, į kurias greičiausiai kris bankai ir pramonės įmonės, riziką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(6)
(39)

Komentarai ()