Paskelbtas super retas ir įspūdingas vaizdas – Ukrainos tankų kolona veržiasi į puolimą Chersone, skelbiama apie gyvenviečių išlaisvinimą (Video)  (1)

Ukrainos tankistai skuba dalyvauti „referendume“ Chersono srityje: internete pasirodė filmuota medžiaga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos tęsia sėkmingą kontrpuolimą Chersono srityje, išlaisvindamos vieną gyvenvietę po kitos.

Internete pasirodė filmuota medžiaga, kurioje matyti kaip Chersono srityje Ukrainos gynėjai važiuoja tankais, kad išlaisvintų regiono centrą nuo rašistų.

Taip pat Operatyvinės komandos „Pietūs“ spaudos tarnyba pasidalijo naujienomis apie situaciją fronte.

Lozovos kryptimi priešas, remiamas tankų ir šarvuočių, bandė pulti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas, tačiau atsitraukė su dideliais nuostoliais.

Siekdamas priversti Ukrainos ginkluotąsias pajėgas sulėtinti kontratakų tempą, priešas kovinių lėktuvų pagalba atliko 16 smūgių į Ukrainos gynėjų pozicijas. Ir su 152 kalibro artilerijos pagalba jis smogė Ivanovkai. Per apšaudymą žuvo vienas žmogus.

Reaguodama į tai, Ukrainos aviacija užpuolė du priešo karinės technikos kaupimo centrus Kachovkos ir Chersono regionų teritorijoje. O sraigtasparnių pora sunaikino vieną priešo tvirtovę okupuotos Mykolajivo srities teritorijoje.

Ukrainos artilerija sunaikino amunicijos sandėlius Chersono srityje.

 

Dėl vakar vykusių mūšių Ukrainos ginkluotosios pajėgos į Kobzono koncertą išsiuntė 39 rašistus. Buvo sunaikintos keturios oro gynybos sistemos S-300, radiolokacinė stotis „Imbieras“, minosvaidis „Vasilek“, 9 šarvuočiai ir automobiliai, taip pat trys amunicijos sandėliai Pridneprovskyje, Chersone ir Tokarevkoje.

Juodojoje jūroje yra 9 priešo laivai ir kateriai.

Priešas bando rasti ukrainiečių silpnąsias vietas, išsiaiškinti pažeidžiamumą, o Ukrainos ginkluotosios pajėgos tik stiprėja ir tampa vieningesnės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(178)
(0)
(178)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: