[Žinios trumpai] O. Scholz skelbia sprendimą dėl „Nord Stream 2“ paleidimo: „vokiečiai sumokės viską, ko per pastaruosius dvidešimt metų nesumokėjo"

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-08-11 19:38
Sūris tik spastuose nemokamas arba pigus. Vokiečiai patikrino, ar tikrai ta patarlė aktuali. Kremlius biznį naudoja didesnei lazdai pasigaminti, su kuria vėliau galėtų užmušti pirkėją, visada. O vakarai galvoja, kad tai tik biznis.
iPienius 2022-08-11 21:49
geriau mokes 10 kartu brangiau uz dujas. paleidus NS2 dujos iskart atpigtu. siuo atveju NS2 paleidimas iseitu i nauda, nes dabar parduoda 5 kartus maziau dujus uz 10 kartu didesne kaina, todel pajamos uz dujas nesumazejo, o kaip tik padidejo. duju kaina turi krist drastiskai, kad ju savikaina kainuotu rusams daugiau, nei kad jie uz jas gauna pinigu.
Benediktas 2022-08-11 22:00
Tavo draugelis su NS2 sekmingai bandytu Vokietija palenkti sau palankiems sprendimams, kaip ir buvo pries tai. Tas pigiau butu uz spaudima Ukrainai deretis. Neisdegs
Paramotoras 2022-08-11 23:07
Siaip dukas ne vien vokieciai perka. Taip kad pasaulio rinku dujotiekio paleidimas nepakeis. O dujas ir nafta rusai ir tIp uz kapeikas pardavibeja. Kad tik kas pirktu
AAA000 2022-08-11 23:18
nebeatpigs, net jei paleistu ta antra vamzdi vokieciai uzsisyko, kad juos aplamai rusai ismaude politiskai siaip situacija tokia, kad galima moket rusams, galima moket nuosavai infrastrukturai - sumos pasidare tos pacios. ta prasme rusai prasiskaiciavo su tiekimo balansu. per daug uzstabde. dabar reiketu dar naftininkus isgaudyt - ten liuto dalis ruskiu pajamu. dujotiekius galima nusprogdint neoficialiai - jei kazkas maklins nelegaliai. cia politika dar suveike. i duju suskystinima rusas tikrai neinvestuos. o va tanklaiviu neisgaudysi lengvai. nes veza pagrinde privatininkai, o ne valstybes su savo "politika". sprogdint negalima - iskart tarsa... privatininkams pelnas svarbiau uz kazkokius "interesus" ciurbanai savo dzichadus "vyste" aplamai su naftoveziais... o cia apimtys simtus kartu didesnes. laikas ta parazitavimo kromeli uzdaryt butu... net vokieciams jau aisku, nors patys ji ir sukure Lenino laikais... tiesiog kontrole galutinai pamete.