Putinas iš tikro išsigando Pulsa deNura prakeiksmo? Daugiau nebuvo nė vienos raketų atakos prieš Dniprą  (1)

Putinas bijo Pulsa deNura prakeiksmo: po Korbano įspėjimo Rusijos kariuomenė paliko Dniprą ramybėje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-15 Putinas iš tikro išsigando Pulsa deNura prakeiksmo? Daugiau nebuvo nė vienos raketų atakos prieš Dniprą  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Verslininkui Genadijui Korbanui pagrasinus diktatoriui Putinui žydų prakeiksmu, Rusijos kariuomenė nepuolė Dnipro.

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas, remiantis nuolatiniais gandais, tiki mistika. Tikėtina, kad Putinas išsigando grėsmės tapti garsiojo žydų prakeiksmo Pulsa deNura auka.

Tokią nuomonę interviu „Radio NV“ išsakė Ukrainos verslininkas ir politikas Genadijus Korbanas.

Liepos viduryje, Rusijos armijai pradėjus raketų ataką prieš Dniprą, jis asmeniškai pagrasino V. Putinui šiuo prakeiksmu.

„Putinai, dar kartą pataikyk į Dniprą, atgal gausi Pulsa deNura!“ – socialiniuose tinkluose rašė politikas.

Korbanas patikslino, kad šį prakeiksmą primesti gana sunku. Tačiau pirmasis žingsnis jau žengtas – diktatorius gavo oficialų įspėjimą, kad jo laukia sunkus likimas.

„Tai procedūra, kai turi oficialiai įspėti priešą arba asmenį, kuriam nori taikyti šią procedūrą... Įspėjau Putiną“, – sakė Korbanas.

Jis atkreipė dėmesį į tai, kad po įspėjimo į Dniprą daugiau raketų neleista. Gali būti, kad Rusijos Federacijos vadovas į Pulsa deNura grėsmę žiūrėjo rimtai, nes į mistiką žiūri labai rimtai.

„Labai dažnai diktatoriai – tokie kaip Putinas, Hitleris, Stalinas – šiuo atžvilgiu yra labai neracionalūs ir tiki daugybe magiškų, mistiškų dalykų. Iš įvairių metraščių žinome, kad šiems žmonėms buvo pavaldūs šamanai, astrologai, netradicinės medicinos gydytojai“, – sakė verslininkas.

 

Atkreipkite dėmesį, kad apie mistinį diktatoriaus mąstymą kalbėjo rusų politologas Valerijus Solovėjus. Anot jo, prieš prasidedant invazijai į Ukrainą V. Putinas esą atliko šamaniškas apeigas ir gavo patikinimus, kad šiame kare jis išeis kaip nugalėtojas. Tačiau šios informacijos patvirtinimo nėra.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(5)
(48)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: