Arestovičius: „Vos 4 lėktuvai sunaikino beveik visą Rusijos oro gynybą!“  (1)

Prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Oleksijus Arestovičius įsitikinęs, kad Rusijos šantažas yra beprasmis, kad ir kas tai būtų – nelaimė atominėje elektrinėje, branduoliniai ginklai ar Suvalkų koridoriaus užgrobimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip jis teigė „Feigin LIVE“ eteryje, šiandien Rusijos Federacijos karinė vadovybė leidžia įsakymus, kurių kariuomenė nebegali vykdyti.

Arestovičius pabrėžia, kad Rusijos kariškiai net nebetiki, kad karas galės normaliai baigtis, juolab, kad rusai galėtų laimėti.

Arestovičius situaciją Rusijos armijoje apibūdina kaip vadybinę ir strateginę krizę. Esant tokiai situacijai, Rusija griebiasi šantažo.

„Branduolinis šantažas, turi būti visiškas idiotas. Grūdų šantažas nepavyko – jie nusprendė surengti branduolinį“, – sakė jis.

Arestovičius įsitikinęs, kad toks šantažas yra beprasmis, kad ir kas tai būtų – katastrofa atominėje elektrinėje, branduoliniai ginklai ar Suvalkų koridoriaus užgrobimas.

„Galime prisiminti labai paprastą dalyką. Keturi Ukrainos lėktuvai su senomis raketomis, 86 metų senumo, iš dešiniojo kranto sunaikino visus rusiškus S-300, S-400. Tiesiog nulis. Tai keturi Ukrainos lėktuvai. NATO vienu antskrydžiu, kai to prireiks, pakels 2100 orlaivių. Koks Suvalkų koridorius? Iki Uralo nieko gyvo nebus, nieko neliks. Turiu galvoje karinę techniką, iš civilių, žinoma, niekas nenukentės. Nieko neliks per 3 dienas. Kam grasinate? Į ką rodote? Kokios avarijos atominėse elektrinėse?“, – sakė jis.

 

Anot Arestovičiaus, tai rodo, kad Putino režimo laukia didžiulė katastrofa.

„Ar šie žmonės bando tai sustabdyti žinutėmis apie trečiosios ir antrosios Piskų karvidės sienų užgrobimą? Tiesiog...“ – pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(109)
(0)
(109)

Komentarai (1)