[Žinios trumpai] „Reikia sušaudyti visą politbiurą ir perdažyti Kremlių mėlyna-geltona spalvomis”: pripažino Rusijos pralaimėjimą kare  ()

Rugpjūčio 24 dieną bus lygiai pusę metų nuo pilno Rusijos ir Ukrainos karo, kuriame Kremlius negali pasigirti dideliais pasiekimais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiame karo etape aišku, kad trečiasis „specialiosios operacijos“ etapas pasirodė dar pragaištingesnis nei antrasis.

Tai pareiškė, teroristas Igoris Strelkovas-Girkinas pažymėjo, kad trečiasis etapas Rusijos Federacijai kainavo brangiai, nors iš pradžių buvo aišku, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų įtvirtintą teritoriją šturmuoti yra neperspektyvu.

„Iki rugsėjo 11 d. greičiausiai nepavyks išlaisvinti visos „DLR“ teritorijos ar net užimti Slovjansko. Netrukus iškils toks klausimas: „kaip išlaikyti jau užimtas teritorijas turimomis pajėgomis“, prognozuoja Strelkovas.

Po karinės strategijos nesėkmės Ukrainoje, jis Maskvai siūlo tris įvykių raidos variantus: sušaudyti visą Politbiurą; perdažyti Kremlių geltonai ir mėlynai; pradėti įgyvendinti pasiteisinusią traukimosi į Maskvą ir Stalingradą strategiją, kad „iššaldytų“ priešininkus nepalankiomis rusiškos žiemos sąlygomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(1)
(43)

Komentarai ()