[Žinios trumpai] Arestovičius įvardino įvykį, po kurio Vakarams nebeliko abejonių dėl būsimo Rusijos sutriuškinimo  ()

Oleksijus Arestovičius yra įsitikinęs, kad Putino Rusijos pralaimėjimas kare prieš Ukrainą jau yra išspręstas klausimas, kuris Vakaruose nekelia abejonių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karas prieš Ukrainą jau yra pralaimėtas. Vakarai priėmė galutinį sprendimą: padaryti galą Putino režimui. Taip mano Ukrainos prezidento patarėjas Oleksijus Arestovičius.

„Jokiu būdu nebus atsisakyta šio kurso. Ir mes išvesime Rusijos kariuomenę iš čia kojomis pirmyn. Tai planuojama. Tai išspręsta. Tai užtrunks šiek tiek laiko. Taktikos ir operatyviniu lygiu bus mūšiai, netikėtumai ir nemalonumai. Tačiau strategiškai viskas jau seniai nuspręsta“, – sakė Arestovičius.

Jis patikslino, kad dabar Vakarų elitas aktyviai diskutuoja apie tris klausimus: pokario Ukrainos atkūrimą, naujos Europos saugumo sistemos sukūrimą ir būsimą Rusijos Federacijos pralaimėjimą ir diktatoriaus Vladimiro Putino režimo žlugimą.

„Niekas neabejoja, kad viskas baigsis Rusijos Federacijos pralaimėjimu. Tai baigtas klausimas. Jis buvo atviras prieš du mėnesius. Taip nustojo būti, kai (Rusijos kariuomenė – red.) užėmė Severodonecką ir Lysyčanską. Visi norėjo gerai pažiūrėti į tolesnio puolimo mastą. Pažiūrėjo. Suprato, kad nebereikia jaudintis. Putinas neturi galimybių pradėti šio karo pagal kitą scenarijų. Lieka Putino Rusijos karinio ir politinio pralaimėjimo Ukrainoje ir visame pasaulyje scenarijus. Jie neturi kur dėtis“, – teigė Prezidentūros atstovas.

(117)
(1)
(116)

Komentarai ()

Susijusios žymos: