Rusijoje su siaubu aprašo, kaip rusai gyvens Europoje: „juos žemins, įžeidinės, pieš ant namų raidę Z, suvarys į getą, galiausiai visus sukraus į vagonus ir išveš“  (4)

Putiną palaikantys rusai pasibaisėjo galimybe būti deportuoti į Rusijos Federaciją: „Įvarys juos į getą“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakarų pasaulis nenori turėti reikalų su Rusijos piliečiais, kurie gyvendami Europoje palaiko Vladimirą Putiną ir karą prieš Ukrainą.

Viešai nekentę Vakarų, rusai audringai reaguoja į vizų išdavimo į Europos šalis apribojimus Rusijos Federacijos piliečiams.

Odesos „žurnalistė“ Julija Vitjazeva, nuo 2014 metų dirbanti „eksperte“ Rusijos televizijoje, su siaubu aprašo, kaip rusai ir toliau gyvens Europoje. Juos žemins, įžeidinės, pieš ant namų raidę Z, kad spjaudytų ir pažemintų.

Beje, Rusijos Federacijos okupantai dabar kažką panašaus daro su okupuotose teritorijose likusiais Ukrainos patriotais savo namuose. Tiesa, tokiomis primityviomis priemonėmis Putino kariuomenė neapsiriboja. Bet koks ukrainietis, kurio jie nemėgsta, žiauriai kankinamas ir nužudomas. Dažnai kankinimai vyksta artimųjų akivaizdoje. Kažkodėl tai Vitjazevos nešokiruoja.

„Tada rusai bus suvaryti į getą... Ir tada ateis diena, kai jie visi bus sukrauti į vagonus ir išvežti... ne, ne į koncentracijos stovyklą... į deportacijos punktus. Iš kur juos išsiųs namo. Į Rusiją. Kurioje dalis jų niekada net nebuvo, bet kuri yra jų sielose, galvose ir kraujyje“, – tęsė išdavikė.

 

Panašu, kad perspektyva likusias dienas praleisti šalyje, kurios moralę visais įmanomais būdais palaiko, Putino šalininkui kelia baimę ir siaubą. Pasirodo, mylėti Rusiją iš Rusijos nekenčiamos Europos yra daug patogiau ir maloniau nei, pavyzdžiui, iš Rusijos Federacijos užmiesčio, kur greitoji pagalba nepasieks, o dujas žmonės matė tik per kaimyno televizorių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(183)
(3)
(180)

Komentarai (4)