Putinas ruošiasi atidaryti antrąjį frontą, kad nuslėptų nesėkmes Ukrainoje – pavojus gresia dviem šalims  (4)

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas gali pradėti naujas „specialiąsias operacijas“, siekdamas nuslėpti visišką nesėkmę kare su Ukraina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kokių nors Rusijos pergalių kare su Ukraina nesitikima. Šiuo atžvilgiu grėsmė kyla kelioms posovietinės erdvės šalims.

Tai paskelbė įtakingas Rusijos „Telegram“ kanalas „General SVR“.

Jis tikina, kad rugpjūčio 11 dieną Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas surengė keletą susitikimų su saugumo pajėgomis dėl karo su Ukraina ir nuotaikos ten buvo labai dekadentiškos.

„Putinas uždavė tiesioginį klausimą, reikalaudamas sąžiningo atsakymo: kokių rezultatų galime tikėtis iki rugsėjo pradžios? Išklausiau kelis atsakymus, kuriuos galima apibendrinti: be aukšto lygio pergalių. Svarbiausia išlikti gyviems“, – sakė šaltinis.

Jis pažymėjo, kad šiuo klausimu diktatorius diskutavo ir su savo artimu ratu, o po to priėjo prie išvados, kad Ukrainos katastrofą reikėtų pridengti kita.

„Putinas asmeniškai pateikė klausimą apie galimybę vienu metu surengti įtikinamesnę „specialiąją karinę operaciją“ trečiosios valstybės teritorijoje, kur galima „garantuoti“ pergalingą rezultatą ir taip nukreipti dėmesį nuo Ukrainos fronto“, – informacija dalijosi „General SVR“.

Jis patikslino, kad Putino pavaldiniams buvo pavesta iki rugsėjo 1 dienos parengti scenarijus tokioms „specialiosioms operacijoms“ prieš Kazachstaną ir Gruziją.

 

Apskritai, kaip pažymėjo šaltinis, Kremlius suprato pralaimėjimą kare.

„Vakar, dalyvaujant keliems žmonėms, Putinas pirmą kartą iš tikrųjų pripažino, kad karinis konfliktas Ukrainoje ne tik vyksta ne pagal planą, bet tampa jo asmenine problema ir reikalauja skubių priemonių jai išspręsti“, – praneša „Telegram“ kanalas „General SVR“.

Jis patikslino, kad naujajame konflikte V. Putinas planuoja naudoti savo mėgstamą „valdomo chaoso“ taktiką. Jo užduotis yra pateikti savo gyventojams nepaneigiamą įrodymą, kad jis yra nugalėtojas. Taip neatsitiko su Ukraina.

 

„Iš tikrųjų mintis atidaryti antrąjį frontą yra apgaulinga ir pražūtinga ne tik Putinui, bet ir šaliai, bet kas jį sustabdys, jis yra „vadovas“, – rašo „General SVR“.

Atkreipkite dėmesį, kad šiuo metu paskelbtos informacijos patvirtinimo nėra. Naujam konfliktui Rusijoje nesiruošiama, ypač informaciniame lygmenyje.

Kartu verta pastebėti, kad V. Putinas yra gana linkęs imtis neracionalių ir net žalingų veiksmų sau ir savo šaliai, ką įrodė plataus masto karas prieš Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(114)
(11)
(103)

Komentarai (4)