[Žinios trumpai] Kapitališkai žlunga Rusijos karo pramonė: masiškai atšaukia ginklų eksporto sutartis, skelbiama, kas vyksta  ()

Dėl Vakarų sankcijų ir poreikio pakeisti sunaikintą įrangą Ukrainoje Rusijos vyriausybė sustabdė keletą ginklų kontraktų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis Ukrainos pranešimu, kurį gavo „The Times“, Rusijos vyriausybė buvo priversta sustabdyti ginklų kontraktus.

Kovo mėnesį Maskva sustabdė sutartį dėl dviejų sraigtasparnių Ka-32 pristatymo Serbijai. Gegužės ir birželio mėn. Rusija informavo Alžyrą apie karinės įrangos, įskaitant amfibinius orlaivius ir programinius įrenginius, tiekimo sutarčių vykdymo vėlavimus.

Liepos mėnesį Gynybos ministerija pasiūlė nutraukti bepiločių orlaivių „Orlan-10“ tiekimo Mianmarui sutartį ir sumokėti kompensaciją. Ji taip pat pasiūlė atidėti keturių naikintuvų Su-30SME, dviejų oro gynybos sistemų „Pantsir-S1“ ir radiolokacinės sistemos tiekimą, rašoma pranešime.

Rusija taip pat informavo Vietnamą apie artilerijos sistemų ir prieštankinių raketų sistemų tiekimo sustabdymą, taip pat apie nesugebėjimą pagaminti „Ansat“ lengvųjų sraigtasparnių dėl tarptautinių sankcijų, rašoma pranešime.

 

Maskva atidėlioja automatinių šautuvų AK-203 kontrakto su Indija įgyvendinimo pradžią, o sutartims dėl priešlėktuvinių raketų sistemai „Tor-M1“ įrangos tiekimo Kazachstanui ir Baltarusijai taip pat „gresia žlugimas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(102)
(4)
(98)

Komentarai ()