[Žinios trumpai] „Vakarai ir NATO jau ruošiasi tikram karui su Rusija - po jo visi pripras gyventi be Rusijos“ (Video)  ()

Istorikas Jurijus Felštinskis užtikrintai sako, kad karas tarp Rusijos Federacijos ir NATO bus neišvengiamas, po kurio visi pripras gyventi be Rusijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų kilmės amerikiečių istorikas Jurijus Felštinskis laidoje „Politeka Online“ kalbėjo apie situaciją, susidariusią dėl kai kurių Europos šalių iniciatyvos įvesti vizų režimą su Rusija: „Idėja panaikinti vizas, pirmiausia Šengeno vizas, yra normali ir logiška.  Mane neramina tik tai, kad Rusijos žmonės, norintys pabėgti iš Putino Rusijos, pateks į sunkesnę situaciją“.

Jurijaus Felštinskio interviu „Politeka Online“ galima peržiūrėti „YouTube“ kanale:

Istorikas Jurijus Felštinskis išsakė savo nuomonę apie karinio konflikto tarp Rusijos ir NATO, kuriam Vakarai jau ruošiasi, tikimybę: „Nuo vasario 24 d. matėme ne tik kruviną Rusijos Federacijos pradėtą ​​karą, bet ir tai, kaip Vakarai pamažu ruošiasi neišvengiamam susirėmimui su Rusijos Federacija, kita vertus, ruošiasi ir scenarijui (kuris gali įvykti greitai), kad Vakarai egzistuos be Rusijos“.

 

Istorijos ir filosofijos mokslų daktaras užtikrintai pareiškė: „Per visus šiuos metus Rusija buvo integruota į pasaulio ekonomiką, o svarbiausia – į Europos ekonomiką, visi jau seniai priprato prie tokios pozicijos, o dabar reikės atprasti. Aišku, kad karo veiksmai tarp Rusijos ir NATO (jie neišvengiami) prasidės, tai tik laiko klausimas, ir visas pasaulis liks be rusiškų dujų, be rusiškos naftos, todėl Vakarai jau pratinasi prie minties, kad jie turės egzistuoti be Rusijos“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(141)
(7)
(134)

Komentarai ()