[Žinios trumpai] Tinka viskas, ką tik duoda! Rusija pradėjo šluoti karo įrangą iš 1868 m. Baltarusijos artilerijos bazės – susirinko viską ką tik rado  ()

Rusijos kariai gavo prieigą prie 1868 m. Gomelio artilerijos bazės Baltarusijos arsenalo ir pradėjo iš ten išvežti artileriją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai gali reikšti Rusijos ginkluotųjų pajėgų problemas apsirūpinant šios rūšies ginkluote. Tai pranešė Strateginės komunikacijos ir informacijos saugumo centras.

Agentūra pažymi, kad XIX amžiaus Baltarusijos arsenale daugiausia yra artilerijos sistemų, t. y. savaeigių pabūklų „Akacia“, „Nona-S 2C9“, šimtus D-20 ir D-30 haubicų, „Msta-B“ ir kitos įrangos.

„Kitaip tariant, rusų okupantai iš Baltarusijos išveža ne tik tūkstančius tonų amunicijos, bet ir šimtus vienetų artilerijos bei šarvuočių. Ar Rusijos kariuomenė pradėjo turėti problemų su artilerija?" - rašo „StratCom“.

Anksčiau strateginės komunikacijos centras pranešė, kad Rusijos kariuomenė Baltarusijoje gavo prieigą prie Baltarusijos armijos sandėlių ir sandėliavimo centrų. Tai daroma siekiant aprūpinti savo karius šarvuotomis transporto priemonėmis.

 

„Taip yra dėl išaugusių Rusijos okupacinių pajėgų problemų dėl savalaikio ir pakankamo padalinių aprūpinimo amunicija ir karine technika, kurią kariuomenė praranda mūšio lauke“, – teigė departamentas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(3)
(21)

Komentarai ()