[Žinios trumpai] Ždanovas patvirtino, kad įvyko Rusijos prasiveržimas pro Ukrainos gynybą Rytuose - skelbia, kiek tai pavojinga (Video)  (1)

Padėtis nėra kritiška, įsitinęs karo ekspertas Olegas Ždanovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ždanovas patvirtino Rusijos prasiveržimo pro Ukrainos gynybą faktą. 

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas patvirtino faktą, kad įsibrovėliai sugebėjo pasiekti tam tikros sėkmės Rytų fronte, dėl ko Ukrainos ginkluotosios pajėgos buvo priverstos trauktis į naujas pozicijas, tačiau karo ekspertas dabartinės padėties nelaiko  kritiška.

Olego Ždanovo interviu „24 kanalui“ „YouTube“:

„Faktas yra tas, kad Peski gyvenvietės praradimas yra stiprus mūsų gynybos nuostolis: beveik 6 mėnesius, nuo pirmosios didžiulės Rusijos kariuomenės invazijos dienos, Peski buvo ukrainiečių rankose. Rusams tai yra sėkmė, kurią jie stengsis išlaikyti. Ten mesti labiausiai motyvuoti samdiniai, kad išspręstų šią problemą“, – apie situaciją rytinėje fronto linijoje kalbėjo žinomas karo ekspertas.

 

Po to, Olegas Ždanovas suskubo pridurti: „Manau, kad tai nėra kritiška Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms. Vienintelis dalykas, kad turėsime trauktis į naujas gynybos linijas“.

Televizijos laidų vedėjui paklausus, ar priešui pavyksta prasiveržti keliomis kryptimis vienu metu, patyręs kariškis į tai atsakė neigiamai, pabrėždamas, kad vienintelė vieta, kur rusų įsibrovėliai sugebėjo prasiveržti pro Ukrainos ginkluotųjų pajėgų gynybą, yra Peski.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(9)
(16)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: