[Žinios trumpai] Neįtikėtini dalykai Rusijoje! Sparčiai stiprėja partizaninis judėjimas, smogs geležinkeliams  ()

Ilja Ponomarevas pažymėjo, kad partizaninis judėjimas Rusijoje įgauna pagreitį, o jame daugiausiai dalyvauja jaunimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas, Rusijos opozicionierius, tremtyje, Ilja Ponomarevas išreiškė viltį, kad iš esmės tai nauji protestai. Netrukus Rusijos Federacijoje atsiras judėjimas ir atkeliaus žmonės, kurių dar nematėme. Kalbėdamas apie tai, politikas teigė, kad „Telegram" jau yra specialus šaltinis „Rospartizan".

„Karinių komisariatų padegimas, pareigūnų puolimas“, – apie neramumų intensyvėjimą Rusijoje kalbėjo R. Ponomarevas.

„Ir kiekvieną dieną matome, kaip Rusijoje vyksta nauji partizaniški aktai, tai tiesiog vertikalus kilimas", – sakė I. Ponomarevas interviu su Nataša Vlaščenka, kurį galima peržiūrėti „Vlast&Vlashchenko“ „YouTube" kanale.

Vedėja priminė, kad liberali idėja Rusijoje žlugo. Pašnekovas tam pritarė ir pabrėžė, kad žodis „opozicija“ šiuo atveju netaikytinas, nes kalbame apie partizaninį judėjimą, kuris kasdien auga. „Palaikydami ryšius su tam tikru skaičiumi tokių grupių, kurios imasi veiksmų, matome, kad kasdien ateina naujų narių. Tokie žmonės ateina iš kažkur, kurie yra pasirengę imtis labai radikalių veiksmų", – sakė buvęs Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas. Po to žurnalistė pasiteiravo, apie kokias akcijas kalbama ir kaip tiksliai formuojasi partizanų būriai ir grupės.

„Dabar tipiškiausi veiksmai yra karių registracijos ir įdarbinimo tarnybų padegimas, bet, sakyčiau, jų mada jau pradėjo slūgti. Vietoj to, populiarėja geležinkelių karas, tai yra traukinių nuvertimas nuo bėgių. Jei atvirai, man baisu, kad kažkas nesuklystų ir nenumuštų nuo bėgių kokio nors keleivinio traukinio, bet iki šiol to pavyko išvengti“, – atsakė I. Ponomarevas.

 

Jis taip pat užsiminė, kad įvairūs išpuoliai prieš karinius aktyvistus ir policininkus taptų dažnesni, o vėliau – ateitų eilė ir pareigūnams. Anot politiko, Rusijos partizanai – daugiausiai jauni žmonės, dar nesudeginti sistemos. Dauguma jų – „kairieji", tačiau tarp jų yra ir ultradešiniųjų. Jie visi labai niekina liberalus dėl jų nesugebėjimo veikti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(87)
(2)
(85)

Komentarai ()

Susijusios žymos: