[Žinios trumpai] Rusai grasina idiotui, nutekinusiam tikslias „Wagner” bazės koordinates - ukrainiečiai iš karto smogė su HIMARS  ()

Rugpjūčio 14 dieną Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino „Wagner“ samdinių bazę nusiaubtoje Popasnoje Luhansko srityje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos apšaudė Rusijos privačios karinės bendrovės „Wagner“ bazę, kuri siejama su „Putino virėju“ vadinamu verslininku Jevgenijumi Prigožinu.

Jurijus Kotenokas teigia, kad smūgis galėjo būti atliktas naudojant amerikietišką sistemą HIMARS. Internete taip pat pasirodė filmuota medžiaga, kurioje po smūgio šalinami žuvę ir sužeisti okupantai.

Išpuolis prieš „Wagner“ bazę buvo įvykdytas Rusijos „karo korespondento“ Sergejaus Sredos dėka. Rugpjūčio 8 d. į internetą jis įkėlė nuotrauką iš įsibrovėlių dislokavimo vietos. Po okupantų likvidavimo Rusijos „Telegram“ kanaluose Sreda buvo kaltinamas jautrios informacijos „nutekimu“.

 

Jis sulaukė ir grasinimų susidoroti.

Tačiau kai kurie vartotojai prisiminė, kad po garsesnių FSB agentų pranešimų Ukrainos ginkluotosios pajėgos ne kartą naikino įsibrovėlių pozicijas, tačiau šie „karo korespondentai“ nebuvo kaip nors nubausti.

(27)
(2)
(25)

Komentarai ()

Susijusios žymos: