[Žinios trumpai] Kryme paleista „Azov“ didvyriams skirta daina, gyventojų reakcija nustebino okupantus  ()

Rusijos okupacinės administracijos teismas Kryme dešimčiai dienų suėmė didžėjų, grojusį ukrainiečių reperio YARMAK dainą „Laukinis laukas“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-16 [Žinios trumpai] Kryme paleista „Azov“ didvyriams skirta daina, gyventojų reakcija nustebino okupantus  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupuotame Kryme, Ščelkino kaime, karaoke bare didžėjus grojo reperio YARMAK patriotinės ukrainietiškos dainos „Laukinis laukas“ vaizdo įrašą, skirtą „Azov“ pulko didvyriams. Filmuotą medžiagą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Paskelbtoje medžiagoje matyti, kad dalis svečių nebuvo nusiteikę prieš tokią muziką. Labai tikėtina, kad tai ukrainiečiai Krymo gyventojai. Tačiau rusų turistai ėmė skųstis socialiniuose tinkluose ir galiausiai okupacinė administracija skyrė 10 parų arešto didžėjui. Internete pasirodė įrodymų, kad jis užima aktyvias proukrainietiškas pozicijas.

Štai ta daina:

 

Tačiau apklausos metu žmogus pasakė, kad dainą užsakė lankytojas, o turinys ir klipas jam esą nežinomi. Socialiniuose tinkluose rusai stebisi, kad Krymo teritorijoje esantys ukrainiečiai, nepaisant Rusijos okupacinės valdžios persekiojimo, vis dar palaiko Ukrainą bet kokiomis priemonėmis.

(58)
(0)
(58)

Komentarai ()

Susijusios žymos: