[Žinios trumpai] „Daily Mirror” skelbia apie Kremliuje kylančią paniką: Putinui nežinant, aukšto lygio pareigūnas kreipėsi į Vakarus  (5)

Pasak britų leidinio, aukštas Kremliaus pareigūnas slapta kreipėsi į Vakarus, kad padėtų užbaigti invaziją į Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakarų žiniasklaida pranešė, kad aukštas Rusijos pareigūnas slapta kreipėsi į Vakarus su prašymu padėti sustabdyti Rusijos karą prieš Ukrainą. Jis tvirtina, kad Kremlius yra panikoje ir desperatiškai ieško būdo, kaip užbaigti karą.

Taip rašo britų  dienraštis „Daily Mirror“.

Pranešama, kad Rusijos prezidentui artimi aukšti kariuomenės pareigūnai yra susirūpinę dėl sankcijų ir dėl karo sukelto greito ekonomikos nuosmukio.

Britų žurnalistai rašo, kad kai kurie Kremliaus pareigūnai yra rimtai susirūpinę dėl vis labiau nerimą keliančių pavojų, susijusių su situacija Zaporožės atominėje elektrinėje.

 

Remiantis gauta informacija, kontaktas su Vakarais greičiausiai įvyko Putinui už nugaros, tiesiogiai su CŽA derybininku arba su Vakarų diplomatais. Viešai neatskleista informacija pažymi, kad pareigūnas baiminasi dėl savęs ir savo šeimos, nes Putinas anksčiau atliko kelis aukšto rango saugumo pareigūnų ir kariuomenės pareigūnų valymus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(92)
(4)
(88)

Komentarai (5)