[Žinios trumpai] Rusijos opozicionierius nurodė tris Putino mirtis: viena iš jų jau įvyko  ()

Aleksandras Nevzorovas įsitikinęs, kad Vladimiro Putino laukia mažiausiai trys mirtys ir viena iš jų jau įvyko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicionierius, žurnalistas ir televizijos laidų vedėjas Aleksandras Nevzorovas vaizdingai apibūdino gėdingą Vladimiro Putino gyvenimo pabaigą. Pirmoji mirtis, pasak eksperto, jį jau aplenkė. Tai - politinė mirtis, lengvai perėjusi Kremliaus sienas ir Rusijos Federacijos prezidentą įmetusi į gilų politinį karstą, iš kurio pakilti neįmanoma. „Šia prasme viskas baigta“, – savo „YouTube“ kanale sakė Nevzorovas.

Tačiau net ir po šios nepaneigiamos politinės mirties Rusijos prezidento vaiduoklis ir toliau valdo savo beprotišką valstybę, gąsdinęs visą pasaulį. Tačiau prieš akis laukia kita neišvengiama Putino mirtis - tai rinkimų mirtis. Apibūdindamas artėjančio Rusijos diktatoriaus pažeminimo mastą, Nevzorovas pasitelkė metaforinius vaizdus. Jis apibūdino Putiną kaip lyderį, išėjusį į didelę medžioklę, kuris savo alkaną gentį paliko oloje. Tuo pat metu jis ilgą laiką įnirtingai pasakojo, kad jo klubas yra didžiausias ir pavojingiausias planetoje – neturi analogų.

O dabar praėjus kiek laiko, kai gentis jau ruošiasi kepti riebų Kyjivą ant iešmo ir pjaustyti Odesą, iš medžioklės grįžęs vadas atsineš su savimi pelę. „Štai kaip Putinas pasirodys prieš Rusiją, kai parodys savo ukrainietišką grobį Rusijos miniai“, – aiškino žurnalistas.

 

Nevzorovas pridūrė, kad, žinoma, propaganda tuoj pat puls įrodinėti, kad ši pelė yra geriausia iš visų žinomų graužikų, gražiausia ir unikaliausia, tačiau pikti žmonės į tai žiūrės skeptiškai, o tada staiga sužinos, kad klubas nėra tikras. Ir tada gentis pagaliau supras, kad jau ilgą laiką buvo maitinama melagingomis žiniomis apie lyderio „sėkmę“ didžiojoje medžioklėje.

„Tokiais atvejais absoliučiai bet kuri gentis drasko ir suryja apgaviką. Kur Putinas po to bėgs, kur slėpsis, yra didelis klausimas“, – sakė Rusijos opozicionierius. Jis taip pat pridūrė, kad kur jis eitų, jo ieškos trečioji mirtis - fizinė. Ir ji jį labai greitai ras.

(31)
(1)
(30)

Komentarai ()