[Žinios trumpai] Ukrainos dronas užfiksavo išskirtinius kadrus, kaip elgiasi okupantai po drono atakos ir ką daro su sužeistaisiais (Video)  ()

Internete pasirodė vaizdo įrašas, kaip Rusijos kariai pabėgo nuo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimo, palikdami sužeistus bendražygius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos okupantai, patekę į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 24-osios brigados ataką, pabėgo, palikę sužeistus bendražygius. Filmuotą medžiagą rugpjūčio 16-osios vakarą oficialioje „Facebook“ paskyroje paskelbė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas.

„Smagus ir įdomus 24-osios motorizuotosios brigados pasivaikščiojimas... „Mes nepaliekame savų“. Na, jo“, – vaizdo įrašą komentavo kariai.

Įvykis buvo nufilmuotas Ukrainos dronu. Jis užfiksavo keturių Rusijos okupantų, patekusių į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ataką, judėjimą. Vienas iš arčiausiai sprogimo vietos buvusių karių iškart krenta. Likę net nesustoja patikrinti jo būklės ir nesumažinę greičio juda toliau.

 

Netrukus ant žemės krenta kitas okupantas. Matyt, jis taip pat buvo sužalotas nuo smūgio, bet dar galėjo paeiti kelis metrus. Jo bendražygiai taip pat nepasiima su savimi.

(43)
(0)
(43)

Komentarai ()

Susijusios žymos: