Legenda atgimė! Naujasis „DeLorean“ pirmą kartą buvo parodytas visuomenei – skelbiama gamybos pradžios data (Foto, Video)  ()

Naujasis „DeLorean Alpha5“ bus prabangus elektrinis sportinis automobilis. Automobilio įpėdinis iš filmo „Atgal į ateitį“ bus pradėtas gaminti 2024 m.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-19 Legenda atgimė! Naujasis „DeLorean“ pirmą kartą buvo parodytas visuomenei – skelbiama gamybos pradžios data (Foto, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pebble Byče (JAV) retro šou pristatytas naujas „DeLorean Alpha5“. Atgimęs modelis pirmą kartą buvo parodytas gyvai, nes anksčiau buvo publikuotas tik jo atvaizdas. „DeLorean“ nuotrauka buvo paskelbta prekės ženklo „Instagram“ puslapyje.

Naujasis sportinis automobilis buvo sukurtas „ItalDesign“ studijoje, kaip ir garsusis pirmtakas „DeLorean DMC-12“ iš filmo „Atgal į ateitį“. Tačiau „DeLorean Alpha5“ dizainas visiškai kitoks – aštrius kraštus pakeitė elegantiškos lygios linijos. Vienintelis bendras šių dviejų automobilių bruožas – pakeliamos durys.

Automobilis yra didesnis nei jo protėvis, jo ilgis siekia 5 m. Tai leido padaryti jį erdvesnį – į vidų tilps keturi žmonės. Vidaus apdaila žadama prabangi.

 

Be to, naujasis „DeLorean Alpha5“ yra elektromobilis. Iki 100 km/h jis gali įsibėgėti per 3,4 sekundės ir pasiekti 240 km/val. Automobilio įveikiamas atstumas viršys 480 km.

 

Iš pradžių planuojama išleisti debiutinę 88 automobilių seriją (filme „Atgal į ateitį“ „DeLorean“ kelionėms laiku pasiekdavo 88 mylias per valandą (142 km/h)). Ateityje „DeLorean“ linija bus išplėsta dar keliais modeliais – jų prototipai jau buvo pademonstruoti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(3)
(7)

Komentarai ()