[Žinios trumpai] Totalus fiasko Rusijos oro gynybai: paaiškėjo, kas smogė Sevastopolyje – tai tiesiog pasityčiojimas iš rusų! (Video)  ()

Už ataką prieš Juodosios jūros laivyno būstinę okupuotame Sevastopolyje atsakingas Kinijoje pagamintas civilinis dronas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Už ataką prieš Juodosios jūros laivyno būstinę okupuotame Sevastopolyje atsakingas Kinijoje pagamintas civilinis dronas, kurio vertė maždaug 10 000 USD.

Kol Rusijos pusė vieną po kitos pateikia versijas, kas įvyko Rusijos laivyno būstinėje, ekspertai jau sumontavo sprogimą sukėlusio drono kamikadzės modelį.

Yra daugybė vaizdo įrašų, iš kurių galima atpažinti droną.

„Telegram“ kanalas „Ukraina 365“ skelbia liudininkų nufilmuotus kadrus, iš kurių galima nustatyti, kad priešo teritorijoje sėkmingai darbavosi jau pažįstamas „herojus“: kinų civilinis dronas „Mugin-5 Pro“, kurio vertė 9900 USD.

 

Kaip pažymi „Defense Express“, tai jau antras kartas, kai Kinijos civilinis dronas-kamikadzė buvo panaudotas, atakuojant objektus pagrindinėje Rusijos Federacijos karinėje įlankoje okupuotame Sevastopolyje. Ekspertai yra suglumę, kaip Rusijos oro gynyba vėl „pramiegojo“ drono skrydį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(119)
(1)
(118)

Komentarai ()

Susijusios žymos: