Rusai skelbia apie neįtikėtiną Ukrainos kulkosvaidininką – be sustojimų „šienavo“ Rusijos pėstininkus net apšaudomas iš minosvaidžių: užėmę apkasus buvo šokiruoti to, ką pamatė (Video)  (5)

Ukrainos ginkluotosios pajėgos sukūrė nuotolinę ugnies valdymo sistemą, kuri „šienavo“ Rusijos pėstininkus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariai pademonstravo karinį išradingumą ir sukonstravo nuotoliniu būdu valdomą kulkosvaidį, padėjusį sunaikinti Ukrainos gynėjų kryptimi Donbase besiveržiančius Rusijos kariuomenės pėstininkus.

Apie tai pasakojo patys okupantai, kai dar galėjo užimti vieną iš Ukrainos kariuomenės pozicijų.

„Jis neleido mums gyventi. Jį apšaudė minosvaidžiai, bet jis vis tiek dirbo. Galvojame, kas ten per kulkosvaidininkas. Šaudo ir šaudo. O kai priėjome, pamatėme, kad tai šarvuočio bokštelis (kuris buvo valdomas nuotoliniu būdu – red.).“

„Jis (kulkosvaidininkas – red.) galėjo tiesiog sėdėti apkasuose, čia yra monitorius, ekranas“, – pasakojo vienas iš įsibrovėlių.

„Ukrainos kariuomenė sukūrė nuotolinę ugnies valdymo sistemą ir šienavo įsibrovėlių pėstininkus. Trečiojo pasaulio „antroji armija“ ilgą laiką keliavo į jos poziciją, bet galiausiai ten nieko nerado. Visą laiką kulkosvaidininkas dirbo nuotoliniu būdu“, – savo ruožtu rašo „Telegram“ kanalas „Ukraine 365“, publikuojantis atitinkamą vaizdo įrašą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(301)
(4)
(297)

Komentarai (5)