[Žinios trumpai] Po D. Duginos mirtis sekantis – Strelkovas? Itin slaptas Kremliaus planas  ()

Aršiausių „rusiškojo pasaulio“ gerbėjų pašalinimas gali būti Kremliaus pasirengimas „iššliaužti“ iš Ukrainos, mano Ivanas Jakovina.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-22 [Žinios trumpai] Po D. Duginos mirtis sekantis – Strelkovas? Itin slaptas Kremliaus planas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galime kalbėti apie galimo Kremliaus pasiruošimo sustabdyti karinę bakchanaliją Ukrainoje ženklus.

Tokią nuomonę savo „Facebook“ tinklaraštyje išsakė žinomas žurnalistas, karo ir politikos apžvalgininkas Ivanas Jakovina. Jis priminė, kad visai neseniai Rusijos Federacijoje buvo likviduotas žinomas ideologinis monarchistas ir propagandistas Jegoras Prosvirinas. Dabar A. Dugino dukra „buvo pašalinta“, nors tikriausiai pats „rašizmo“ ideologas buvo pasikėsinimo nužudyti taikinys.

„Atrodo, kad tai valstybinė kampanija, skirta išvalyti nuoširdžius ideologus, palaikančius akmenimis užmėtytus imperatorius, kurie tikrai tiki Rusijos didybe, užgrobiant Ukrainą“, – rašė I. Jakovina.

Jis mano, kad iškilo grėsmė dviem ryškesniems „rusiškąjį pasaulį“ propaguojantiems personažams: Igoriui Strelkovui (Girkinui) ir Zacharui Prilepinui. Gali būti, kad artimiausiu metu jiems gali pasikartoti Darjos Duginos likimas.

Žurnalistas mano, kad ideologinio „rusiškojo pasaulio“ „valymas“ gali būti susijęs su Ukrainos istorija. „Kremlius jau galvoja apie galimybes ropštis iš Ukrainos be grandiozinio „veido praradimo“. Teoriškai būtent šie „tikintieji“ gali sugadinti reikalą, jei pradės šaukti „Išdavystė!“ (Ir tikrai pradės, jei jie palieka Ukrainą).

 

Jei jų nebus, jei tyla tęsis ir toliau, tai „zombojaščikas“ dalykiškai, nekeisdamas intonacijų, visiems pasakos, kaip sumaniai V. Putinas sustabdė karą, „grąžindamas mūsų berniukus iš karo Rusijai naudingiausiu momentu“, – paaiškino I. Jakovina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(63)
(2)
(61)

Komentarai ()

Susijusios žymos: