[Žinios trumpai] Paaiškėjo, kas prisiėmė atsakomybę už Aleksandro Dugino dukros nužudymą – dabar nusitaikė į patį Putiną  (3)

Šeštadienio vakarą Maskvoje įvykęs „Toyota Land Cruiser Prado“ sprogimas sulaukė viso pasaulio dėmesio, daugiausia dėl Aleksandro Dugino, vadinamo Rusijos prezidento Vladimiro Putino „smegenimis“, dukters Darios Duginos mirties.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-22 [Žinios trumpai] Paaiškėjo, kas prisiėmė atsakomybę už Aleksandro Dugino dukros nužudymą – dabar nusitaikė į patį Putiną  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daria šeštadienio vakarą buvo savo tėvo automobilyje, kai jis sprogo. Daugelis mano, kad sprogimas buvo skirtas jos tėvui, kuris tuo metu nebuvo automobilyje.

Sekmadienio vakarą buvęs Rusijos valstybės deputatas pareiškė, kad už tai atsakinga Rusijios Nacionalinė Respublikos armija (NRA).

„Šią akciją (Duginos nužudymą – red.), kaip ir daugelį kitų pastaraisiais mėnesiais Rusijos teritorijoje vykdytų tiesioginio veikimo partizanų akcijų, įvykdė Nacionalinės Respublikos kariuomenė“, – teigė buvęs Rusijos Valstybės Dūmos deputatas Ilja Ponomariovas. „NRA kovotojai įgaliojo mane šiandien perskaityti jų manifestą“.

Manifeste, kurį paskelbė Ukrainos žiniasklaida „Pravda“, teigiama, kad Nacionalinė Respublikos armija užkerta kelią „Rusijos tautų karo kurstytojams, plėšikams ir engėjams“.

„Paskelbiame prezidentą Putiną valdžios uzurpatoriumi ir karo nusikaltėliu, kuris pakeitė Konstituciją, išprovokavo brolžudišką karą tarp slavų tautų ir pasiuntė Rusijos karius į tikrą ir beprasmę mirtį“, – sakoma NRA manifeste.

 

NRA sako, kad „žmonės, kuriems atimtos teisės, turi teisę maištauti prieš tironus“.

„Putiną mes nušalinsime ir sunaikinsime! Mūsų tikslas – sustabdyti Rusijos ir jos kaimynų naikinimą, sustabdyti saujelės Kremliaus verslininkų, kurie siurbė mūsų žmonių turtus ir šiandien nusikalsta tiek šalies viduje, tiek už jos ribų, veiklą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(237)
(4)
(233)

Komentarai (3)