[Žinios trumpai] Donecko gyventojas skubiai nori grįžti į „8 metus trukusį bombardavimą Donbase“: skelbiama, kas vyksta  ()

Kolaborantas paneigė Kremliaus mitą apie „8 metų bombardavimą“ ir „rusakalbių gyventojų genocidą“ Donbase.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš pretekstų visapusiškai Rusijos invazijai į Ukrainą buvo Kremliaus pasakojimai apie tai, kaip Ukraina neva „8 metus bombardavo Donbasą“. Tiesą sakant, ORDLO gyventojai svajoja atsukti laiką iki vasario 24 d.

Tokį atvirą pareiškimą „Telegram“ paskelbė kolaborantas, vienas iš „DLR“ vadų Aleksandras Chodakovskis.

Tiesą sakant, išdavikas paneigė Kremliaus mitą apie „8 metų bombardavimą“ ir „rusakalbių gyventojų genocidą“. Netoli fronto linijos esantis Doneckas šiandien išgyvena didelius, Kremliaus pradėto karo, sunkumus. Miesto gyventojai kaltina Maskvą dėl konflikto atnaujinimo.

„Vakar, pokalbio metu, Donecko gyventojas pasakė, kad jis norėtų, kad viskas grįžtų į būklę, buvusią iki vasario 24 d. Įsivaizduokite, žmogus jau pamiršo prieškarinę taiką ir tylą ir nori grįžti į karą, tą, kuris tylesnis – dabar žmonėms taip sunku“, – rašė Chodakovskis.

 

Entuziazmo kolaboranto elgesyje nepastebėta. Jo žinutėje atvirai skamba pralaimėjimo nuotaikos:

„Kad ir kas benutiktų, aš priimsiu tai... Jei rezultatas nepateisins mūsų lūkesčių, aš vistiek nesmerksiu savo Tėvynės“, – rašė Chodakovskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(3)
(36)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: