[Žinios trumpai] Politikos ekspertas: karas jau perėjo į Rusijos teritoriją - propaganda apšalusi, Putino reakcija stulbina  ()

Politikos ekspertas Tarasas Zagorodny atskleidė tiesą apie naują karo lygį, kuris tapo įmanomas po sprogimų Kryme.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

T. Zagorodny kalbėjo apie „naują karo kokybę": „smūgis rusų saugumui". Politikos konsultantas Tarasas Zagorodny, turintis 20 metų patirtį, televizijos kanalo „Pryamiy“ eteryje išsakė savo nuomonę apie tai, kas vyksta Kryme, ir paaiškino, kaip tai paveiks karo veiksmų eigą. Taraso Zagorodny interviu televizijos kanalui „Pryamiy“ galima žiūrėti „YouTube".

„Tai kas vyksta Krymo teritorijoje ir tose teritorijose, kurias Rusija laiko savomis, ir kas vyksta Belgorodo srities teritorijoje, kur niekas nepatvirtina, bet dėl ​​kažkokių priežasčių sprogsta sandėliai ir karinė infrastruktūra,  yra labai nemalonus dalykas ne tik Rusijai, bet ir V. Putinui. Tai reiškia, kad karas jau perėjo į Rusijos teritoriją", – užtikrintai kalbėjo Ukrainos politikos strategas.

Tada Tarasas Zagorodny paaiškino: „Tie žmonės, kurie dabar bėga iš Krymo ir Belgorodo, iš lūpų į lūpas sako, kad Krymas yra apšaudomas. Ukrainiečiams už tai nieko nėra, kaip mums žadėjo Rusijos televizijos propagandistai. Tai naujos kokybės karas, tai nauja grėsmė rusų saugumui, naujas smūgis Rusijos kariuomenės pasididžiavimui, kuri supranta, kad karas jau vyksta RF teritorijoje".

 

Anksčiau T. Zagorodny pavadino karinius įvykius Ukrainoje tokiais, po kurių V. Putinas neteks valdžios.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(113)
(3)
(110)

Komentarai ()

Susijusios žymos: